Symo & Sywawa

Symo & Sywawa | Sunbelievable Design Parasols

Symo & Sywawa Parasols zijn Handmade In Belgium. Dit bewijzen ze met een HIB label. Het label garandeert authenticiteit en wordt dus enkel geschonken aan makers van ambachtelijke kwaliteitsproducten. Met trots en passie worden deze parasols gebouwd. Ze garanderen de meest aangename ervaring op uw terras.

De Sywo lijn focust zich vooral op Horeca uitbaters, terwijl de Sywawa Parasols vooral gespitst zijn op design. Ze hebben een échte uitstraling om uw terras te doen schitteren.

Annik Hollebeke | Zaakvoerster

Video | How to open a MacSymo Parasol

Symo Logo

Onze favoriete collecties

Sywawa

Breezer
Cache Cache
Frou Frou
Tahiti

Symo

De Symo lijn is vooral gericht op horecatoepassingen. De MacSymo Parasol is slechts een voorproefje van wat Symo allemaal te bieden heeft qua horecaparasols. Indien u interesse heeft aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

MacSymo

Meer informatie gewenst?

Een parasol die sterk, mooi én gebruiksvriendelijk is vind je zelden. Gelukkig vind je bij ons een brede waaier aan parasols die hieraan voldoen. Wij voormonteren en adviseren het juiste gewicht voor de voet en aan welke maten uw parasol voor uw terrasmaat het best zou aan voldoen. U brengt best een foto mee van uw terras/huis!

 

Meer informatie over alle maten en specificaties vind je op hun website.

Terug naar parasols | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?