HEATSCOPE

Ambient and power heating

Het Duitse HEATSCOPE staat voor efficiënte elektrische verwarmingsoplossingen. Van de totale elektriciteitsinput wordt maar liefst 90-94% omgezet tot thermale warmteradiatie, dit beperkt verbruik en versterkt de warmte.

Er zijn 2 series toestellen die HEATSCOPE aanbied. De Vision ambient heaters of de Spot power heaters.

heatscope-logo

Collecties

Vision ambient heaters

Deze terrasverwarmers hebben een erg discrete gefilterde lichtweergave achter een keramisch Schott™-made scherm. De Visions raden we vooral aan voor gesloten en semi-gesloten omgevingen zoals bv; uw tuinhuis, veranda, en windongevoelige ruimtes.

Dankzij de infraroodstralingen krijg je een direct warmtegevoel waardoor je zelfs in de winter kan genieten van je ongeïsoleerde ruimtes. Een échte aanrader.

Spot power heaters

De Spot infraroodverwarmers leveren een enorm krachtige stralingswarmte. Ideaal voor buiten. Het grote voordeel aan deze sterke infraroodwarmte is dat wind geen invloed heeft op de warmte en dat de warmte direct is. Het heeft geen tijd nodig om op te warmen zoals bijvoorbeeld, terrasverwarming op gas.

Raadpleeg hier de volledige catalogus met technische informatie.

HEATSCOPE_Catalogue_A5_INT_Web_small

↑ Voor meer prijzen en informatie ↑

Onze services zijn nu ook online verkrijgbaar. Bestel online en krijg zoals in de winkel de optie om je producten gemonteerd en met demonstratie op je terras geleverd te krijgen. 

Meer informatie op hun website.

Terug naar terrasverwarming | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?