Serax

Serax | Outdoor furniture collection

Het Belgische Serax creëert unieke lifestyle producten geïnspireerd door talentvolle designers die schoonheid koppelen aan vorm en functie.

Het hedendaagse smaakvolle design van de tuinmeubelen van Serax zijn veelal kenmerkend aan hun minimalistisch en modern overkomen.

Wij hebben het één en ander in onze showroom tentoon, zoals de August reeks alsook de Bea Mombaers lounge. Alle grote stalen aanwezig voor projecten.

Ondek Serax tuinmeubelen in onze showroom te Drongen, Gent!

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Logo serax

Video | Fish & Fish furniture

Onze favoriete collecties

August Dining / Low Dining

Minimalistische aluminium collectie van Serax, met of zonder armleuning, brede of slanke versie. In onze showroom aanwezig!

Toch wel populair!

3x frisse kleuren te kiezen – zwart, eucalyptus of wit!

Designed by Vincent Van Duysen

August Ligbedden

Rollen over gras? Met hun grote mooie wielen is dit geen probleem voor deze design ligbedden van BE Design label Serax. 3x kleuren, stalen aanwezig in showroom! Vlot beschikbaar. (Kussens mogelijk! Aangeraden.)

Design by Vincent Van Duysen

Pawn

Verspreid over onze showroom hebben we zo een resem kleuren & vormen staan. Een smaakvolle toevoeging aan een bestaande loungeset of low dining setje. Keramisch, dus in/out. Best onder overkapping te gebruiken.

Design by Marie Michielssen

Juno

Design outdoor droogrekjes ‘Juno’ op bestelling te verkrijgen!

Pottery

Potten in héél wat vormen, maten, maar vooral met een uniek karakter en eigenzinnig design. Op zijn Serax!

Designers

Vincent Van Duysen

Met een visie die voortvloeit uit een tomeloze nieuwsgierigheid creëert Vincent Van Duysen steeds een totaalsfeer waarbij hij architectuur, interieur en designobjecten naadloos met elkaar verweeft. Dat deed hij ook toen hij het klooster van het voormalige militaire hospitaal in Antwerpen mocht verbouwen tot een hotel. Voor het terras ontwierp hij de Outdoor-collectie, een reeks minimalistische stoelen die het verleden van de omgeving moeiteloos koppelen aan een moderne interpretatie. Deze is vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar met een zwarte of grijsgroene poedercoating. Dit maakt ze geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De stoelen, loungestoel en tafel ademen de pure eenvoud van het kloosterleven waarop ze geïnspireerd zijn.

Paola Navone

De Italiaanse ontwerpster Paola Navone, heeft een collectie van zetels en bijzettafels vormgegeven voor het Antwerpse label. Fijne lijnen in gelakt wit metaal definiëren de verschillende objecten. De speelse lijnen toveren elke kamer, terras of tuin om tot een ruimte om te genieten. Volledig ontspannen doe je in de lounge zetel, waar je langsuit kan relaxen van de eerste lentezon. De lounge zetel is beschikbaar in één -en duo zit. De bijzettafels zijn beschikbaar in vijf verschillende maten.

Marie Michielssen

De nieuwe collectie bijzettafels van Marie Michielssen voor Serax vormt een eigenzinnige, eclectische verzameling van geometrische figuren, materialen en kleuren die onmiskenbaar haar signatuur dragen. Cilinders en balken die niet alleen mooi zijn, maar door hun dubbele functie als bijzettafel én krukje ook erg handig zijn. Mix en match verschillende tafeltjes, of laat een single item voor zich spreken, met de bijzettafels van Marie Michielssen voor Serax ‘zit’ je altijd goed.

This is just the start – Serax

Serax is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Serax collecties te komen bezichtigen.

Meer informatie op hun website.

Terug naar moderne tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?