Royal Botania

Royal Botania anno 2019

Belgische Trots Royal Botania | T’Hooft

Het is een van onze bestverkochte merken, sterk aanwezig in de showroom.

Het Belgische Royal Botania is al langer dan vandaag een vaste speler binnen het kwalitatievere buitenmeubelassortiment. Ze zijn vooral bekend voor hun prachtige teak alsook hun tijdloze aluminium en keramische combinaties.

Op vlak van duurzaamheid zit je bij hun altijd goed. De service na verkoop is zo sterk dat zelfs je ligbedden, parasols of stoelen kan laten herstofferen.

Annik Hollebeke | T’Hooft Tuinmeubelen

Royal botania Logo

Onze favoriete collecties

Lazy

De Lazy lounge. Een ongelofelijk duurzame lounge met onevenaarbare kwaliteiten. De lazy zit ondertussen reeds 10+ jaar in de collectie van Royal Botania en stelt niet teleur.

De Lazy lounge is volledig aanpasbaar, het is mogelijk de rugleuningen te verplaatsen en terug in te klikken rondom de lounge. Dit maakt het mogelijk om met 2 modules van 80x160cm een daybed, 2 aparte ligbedden, 2 banken, en meer vormen te maken. Zo kan je voor elke gelegenheid je lounge correct opstellen. Aanrader!

Vigor
Discus

De Discus collectie, volledig uit teak hout. Voor wie een mooie ronde tafel zoekt (waarin een parasol past) is de Discus een aanrader.

Jive
Tuscany

Nieuwe collectie 2019

Vita

Nieuwe collectie 2019

Mozaix

Nieuwe collectie 2019 | De Mozaix lounge is een enorm vernieuwend loungeconcept van Royal Botania. Naast de enorm comfortabele en smaakvolle lounge kan je voor de bijzettafeltjes experimenteren met mozaïeken in verschillende kleuren. De vierkanten kunnen ook gebruikt worden voor bijzettafeltjes en kruidenpotten.

Samba

Nieuwe collectie 2019

Ninix

Iconische collectie van Royal Botania. De collectie is al sinds jaren een inspiratiebron voor de branche. Zowel de tafel, stoelen of ligbedden zijn typerend door hun 90° hoeken die de minimalistisch en moderne lijnen van de collectie benadrukken.

Zenhit

De typerende teak frame van de Zenhit lounge & collectie is wat deze collectie zo eigenwijs maakt. Naast de stoere look is de Zenhit frame uiterst sterk. Met de juiste setup haal je het maximale uit uw tuin.

Zidiz

Een dun aluminium zit- en rugvlak, omgevormd met een teak frame tot een minimalistisch geheel. De Zidiz tafel is een aanrader.

Folia

De Folia, een magisch stoeltje in bladvorm. Trekt aan met zijn elegantie.

Alura

Een enorm functionele en moderne aluminium collectie. De mooi afgeronde Alura stoelen zijn perfect stapelbaar en verkrijgbaar in 10-tallen kleuren van frame en batylines. Het ligbed is, net zoals het Ninix ligbed vernuft met een ingenieus hydraulische piston die de lighoek van uw rug zonder moeite aanpast terwijl u erin ligt.

Lusit

Een erg romantische lounge die tegelijk ook enorm gemakkelijk transformeerbaar is. De rugleuningen kunnen in één vlotte beweging verplaatst worden naar eenderwelke positie op de frame. Zo kan je er bij veel volk een lange bank van maken, en anders maak je er een gezellige chaise longue of lig- of daybed van.

De opstellingen van deze lounge zijn enorm flexibel en aanpasbaar, meestal werkend met veelvouden van 80cm om zo je fundamenten te bouwen. Wil je meer informatie over deze lounge en onze expertise over hoe je hem best positioneert op uw terras om er volop van te kunnen genieten? Dan kom je best eens langs in onze showroom te Drongen!

O-zon
Twist

Login

Lost your password?