Royal Botania

Royal Botania | Belgian Outdoor Luxury

Belgische Trots Royal Botania | T’Hooft

Een van onze bestverkochte merken, sterk aanwezig in de showroom.

Het Belgische Royal Botania is al langer dan vandaag een vaste speler binnen het kwalitatievere buitenmeubelassortiment. Ze zijn vooral bekend voor hun prachtige teak alsook hun tijdloze aluminium en keramische combinaties.

Op vlak van duurzaamheid zit je bij hun altijd goed. De service na verkoop is zo sterk dat zelfs je ligbedden, parasols of stoelen kan laten herstofferen. En daar maken de mensen graag gebruik van. Het design is tijdloos en is vaak na 15 jaar zeker nog de moeite om te herstofferen.

Royal Botania maakt gebruik van uiterst kwalitatieve materialen, houtsoorten en design. Het Belgische familiebedrijf heeft een van de sterkst uitgebouwde expertises en zijn volop prachtige nieuwe collecties aan het uitbrengen. Zeker en vast een merk om in de gaten te houden!

Annik Hollebeke | T’Hooft Tuinmeubelen

Royal Botania Logo

Onze favoriete collecties

Alura

Een enorm functionele en moderne aluminium collectie. De mooi afgeronde Alura stoelen zijn perfect stapelbaar en verkrijgbaar in 10-tallen kleuren van frame en batylines. Het ligbed is, net zoals het Ninix ligbed vernuft met een ingenieus hydraulische piston die de lighoek van uw rug zonder moeite aanpast terwijl u erin ligt. Daarnaast valt binnen de Alura collectie ook één van onze bestselling lounges, de Alura lounge. Zie deze lounge op foto in combinatie met de leuke Alura Relax Stoelen. Deze collectie is zeer uitgebreid te zien in onze showroom! (Lounge alsook stoelen alsook relax stoelen alsook ligbed aanwezig!)

Organix

Organix Lounge – Dé organische lounge van 2022.

Royal Botania staat gekend voor de nieuwste- & meest verfijnde outdoor producten op de markt te hebben. Met hun Organix Loungeconcept brachten ze een uit indoor komende trend ook naar buiten toe. In hun expertise en met hun knowhow van outdoor materialen & productkennis. Een statement van Royal Botania.

Te zien in onze showroom te Gent!

Styletto | Nieuwe Modulaire Loungecollectie

De gloednieuwe Styletto collectie van Royal Botania. Nieuw loungeconcept met verstelbare ruggen die u multifunctioneel kan gebruiken en zo u lounge kan ombouwen van bank, tot chaise longue, tot daybed…

Zoals voor alle Royal Botania Lounges keuze uit 4x Standaardstoffen of A la carte uit alle Cat. A, B of C stoffen.

Aanwezig bij ons in de showroom!

Calypso

Calypso Collectie – Beschikbaar als stoel, lounge, ligbed, daybed, of relax stoel.

Makkelijk afneembare en wasbare rug zorgt ervoor dat je het hele jaar door lang kan genieten van een comfortabele lounge / diningcombinatie. Mogelijk in alle kleuren kun je de Calypso aanpassen naar je eigen wens.

Ofwel neem je de ‘wicker’ rug (kunststof) ofwel ga je voor de gewoven rug in gekozen textielkleur.

Leuk aan deze collectie is dat sommige loungemodules ook een ‘ligbed’ functie kunnen krijgen waardoor je deze dubbel kan gebruiken. (Als lounge indien er volk is, of als ligbed als je eens alleen in het zonnetje wenst te genieten!)

Ninix

Iconische collectie van Royal Botania. De collectie is al sinds jaren een inspiratiebron voor de branche. Zowel de tafel, stoelen of ligbedden zijn typerend door hun 90° hoeken die de minimalistisch en moderne lijnen van de collectie benadrukken.

Het ligbed van Ninix is ons bestverkochte ligbed van de afgelopen 20 jaar. Volledig herstofbaar (de Batyline) en herstelbaar is het meteen ook een erg duurzaam ontwerp dat klasse, luxe maar vooral ligcomfort verzekert.

Strappy

Tijdloze & massieve houten lounge- en tafelcollectie van Royal Botania. Zéér zwaar en sterk gemaakt. Deze collectie kenmerkt zich door de typerende houtverbinding tussen het aluminiumprofiel & het (teak) hout. Deze komt steeds terug. Of het nu in de tafel, bank of lounge is.

Vigor

De Jive collectie. Zoals de dans, vlot, gestroomlijnd en spontaan. De Jive stoelen zijn erg onderscheidend en uniek door hun doorlopende rugsteun naar armleuningen gecombineerd met hoogstaand teak van Indonesische afkomst.

Jive

De Jive collectie. Zoals de dans, vlot, gestroomlijnd en spontaan. De Jive stoelen zijn erg onderscheidend en uniek door hun doorlopende rugsteun naar armleuningen gecombineerd met hoogstaand teak van Indonesische afkomst.

Lazy

De Lazy lounge. Een ongelofelijk duurzame lounge met onevenaarbare kwaliteiten. De lazy zit ondertussen reeds 10+ jaar in de collectie van Royal Botania en stelt niet teleur.

De Lazy lounge is volledig aanpasbaar, het is mogelijk de rugleuningen te verplaatsen en terug in te klikken rondom de lounge. Dit maakt het mogelijk om met 2 modules van 80x160cm een daybed, 2 aparte ligbedden, 2 banken, en meer vormen te maken. Zo kan je voor elke gelegenheid je lounge correct opstellen. Aanrader!

Tuscany

Tuscany is ontworpen om het comfort van een daybed tot een volgend niveau te tillen met een vleugje extra romantiek. De satijnen gordijnen, teak hout en all-weather weving zorgen voor een afgewerkt totaalplaatje klaar om gezellig met het gezin te genieten van een warme zomerdag. Genieten.

Vita

Nieuw design van stoeltje. Op z’n Amerikaans gericht op comfort. Licht bombastisch maar zeker ook imposant.

Mozaix

De Mozaix lounge is een enorm vernieuwend loungeconcept van Royal Botania. Naast de enorm comfortabele en smaakvolle lounge kan je voor de bijzettafeltjes experimenteren met mozaïeken in verschillende kleuren. De vierkanten kunnen ook gebruikt worden voor bijzettafeltjes en kruidenpotten.

Samba

Leuke collectie van Royal Botania

Zenhit

De typerende teak frame van de Zenhit lounge & collectie is wat deze collectie zo eigenwijs maakt. Naast de stoere look is de Zenhit frame uiterst sterk. Met de juiste setup haal je het maximale uit uw tuin.

Zidiz

Een dun aluminium zit- en rugvlak, omgevormd met een teak frame tot een minimalistisch geheel. De Zidiz tafel is een aanrader.

Folia

De Folia, een magisch stoeltje in bladvorm. Trekt aan met zijn elegantie.

Kijk ook in de winter op een elegante- & aantrekkelijke silhouette 😉

O-zon

This is just the start – Royal Botania

Royal Botania is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Royal Botania collecties te komen bezichtigen.

Meer informatie op hun website.

Terug naar moderne tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?