Fast

Fast Tuinmeubelen

In één stuk gegoten in Italië. De tuinmeubelen van Fast typeren zich door hun hedendaagse ontwerpen in massief aluminium. Ontdek hieronder in een oogopslag het leuke assortiment van Fast. Vooral bekend van de ‘Forest’ stoel.

Fast koopt u voor het leven. Het is écht topkwaliteit materiaal, het (vaak in één stuk gegoten) gietaluminium gaat niet stuk. Dit konden we ten levende lijve ondervinden tijdens ons bezoek in hun productiefabriek te Noord-Italië.

Kijk zeker uit voor de nieuwe Zebra en Forest low dining lounge sets, een leuke toevoeging aan hun collecties.

In onze showroom hebben wij héél wat Fast collecties uitstaan. Steeds beschikbaar in maar liefst 16 gelakte aluminiumkleuren!

Annik Hollebeke | Zaakvoerster

Fast logo

Onze favoriete collecties

Zebra

Rara, waarom noemt deze stoel de ‘Zebra’? 😉 (Tip: Kijk naar zijn strepen!)

Leuk & typerend elegant stoeltje. Zeer fijn en uitgepuurd stoeltje, beschikbaar mét of zonder armleuning. Kijk goed naar de foto met de 3x verschillend kleurige Zebra’s naast elkaar, daar heeft het witte exemplaar een armleuning. Het stoelvoetje wordt gewoonweg doorgetrokken naar boven toe. Zéér mooi en minimalistisch gedaan!

Nieuwe toevoeging aan de Zebra tuinmeubelcollectie dit jaar: de lage ‘low dining’ Zebra stoel!

Moai

Massieve aluminium tafel met stevig aluminium tafelblad met mooi afgeronde rand. Beschikbaar in verschillende tafelmaten alsook in de 16 Fast aluminiumkleuren.

Met de Moai tafel tover je een unicum in je tuin. De magnifiek elegante onderbouw van deze tafel met de tafelpoot geeft deze tafel langs zijaanzicht een uniek esthetisch overkomen. Zéér mooi voor wie naar zijn tafel kijkt vanuit de woonkamer of living. Zo kan u het hele jaar door genieten van een esthetisch verfijnde tuinset in-view. Of u er nu in zit of niet! Het oog wil ook wat.

Te zien in onze showroom – ook op onze webshop!

Ria

Nieuwste toevoeging aan de Fast collecties. De Ria.

De eetstoel komt in 3 mogelijke variaties; volledig in aluminium – half gewoven of volledig gewoven. Stapelbaar

Steeds in 16 aluminiumkleuren met 5 mogelijke wevingstouwen. Zo stel je deze a la carte op in functie van jullie smaak!

Trek de stijl van je eetset ook door naar lounge, deze collectie heeft ook een erg mooie Loungeset!

Forest

Forest stoel van Fast, origineel exemplaar volledig in gepoedercoat staal. Beschikbaar met of zonder armleuningen & in de 16 Fast kleuren.

Een stoel met karakter. De natuurprint of woudprint van de stoel maakt dat hij erg herkenbaar is. De afgelopen jaren heel populair!

New Joint (Lounge)

Zeer elegante tuinlounge met stoffen zitting- & rug alsook gepoedercoate aluminium frame.

Radice Quadra [Tafel]

P-rachtige tafel met uniek onderstel.

Beschikbaar in; Rond Ø 130cm | Vierkant 140x140cm / 90x90cm | Rechthoekig 150x90cm / 200x90cm / 240x100cm / 290x90cm (met dubbele tafelpoot!)

Rion

De Rion stoel is prijs/kwaliteit enorm sterk. Volledig in aluminium met een jong design.

Niwa

Een erg comfortabele kuipvormige stoel. Ook volledig in aluminium. Zit erg goed door een licht achteruithellende zitting.

Grande Arche [Tafel]

Unieke moderne tuintafel beschikbaar vast of uitschuifbaar, in verschillende afmetingen.

Easy

De ‘Easy’ stoel van Fast bewijst de ‘Less is more’ uitspraak. De stoel is uiterst duurzaam door, zoals Fast steeds doet, uiterst kwalitatief gepoedercoat gietaluminium te gebruiken. Rekening te houden met afwatering én vooral, met prijs.

Een sterkte van Fast is het leveren van topkwaliteit aan superprijzen. Prijs/kwaliteit een van de sterkste merken op de markt aanwezig.

Social Collection [Tafel]

This is just the start – Fast

Fast is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Fast collecties te komen bezichtigen.

Meer informatie op hun website.

Terug naar moderne tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?