Fermob

Vanaf 18 maart tot en met 26 maart; Fermob week! Ontvang cadeaus op basis van uw aankoopbedrag!

Couleurs

Officiële Fermob Premium Dealer, met grote aanwezigheid van de collecties in onze showroom & vergaande expertise.

Als je ooit op reis bent geweest naar Frankrijk heb je deze charmante tuinmeubelen misschien al gezien in de prachtige tuin van Jardin de Luxembourg. Iets dichter bij de deur heeft het terras van de Vooruit in Gent nu ook voor de Luxembourg stoelen gekozen. Deze collecties zitten dan ook erg goed qua prijs voor de kwaliteit en design die je er voor krijgt.

Fermob staat daarnaast ook bekend voor hun leuke en kleurrijke collecties. De meeste collecties zijn beschikbaar in maar liefst 24-26 verschillende kleuren! Weet je niet goed waar te beginnen voor je kleuren te combineren, we hebben een ‘colour chart’ in onze showroom beschikbaar waar je alle kleuren in het écht ziet. Wij adviseren ook met plezier in welke setting of met welke kleuren jullie het beste kunnen werken in jullie situatie.

Sinds 2019 zijn we ook shop in shop van Fermob, dit betekend dat je bij ons een erg uitgebreid assortiment zal vinden met verschillende collecties.

De meubelen worden in hun Franse metaalwerkplaats gemaakt sinds 1889.

Michaël T’Hooft | Marketing

Fermob

Onze favoriete collecties

Luxembourg

Een erg successvolle en leuke collectie. De ‘kid’ versie ervan is ook zo schattig!

Calvi
Ribambelle
1900

Bekijk alle kleuren op www.fermob.com

Fermob Colour chart

De kleuren van Fermob wijzigen elk jaar licht. Zo blijven ze inspelen op de nieuwste kleurentrends en nieuwe combinatiemogelijkheden. (Colour chart site Fermob)

Hieronder de kleurenkaart van Fermob, seizoen 2021-2022.

Kleuren kaart fermob 2021

This is just the start – Fermob

Fermob is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Unopiu collecties te komen bezichtigen. Fermob heeft ook een magnetisch kleurenbord met alle 21 kleuren in onze showroom gezet! Zo kan je zelf mixen & matchen.

Meer informatie op hun website.

Terug naar klassieke tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?