Heatsail

Heatsail | Extend your great moments

Het Antwerpse Heatsail werd als startup erg snel een vaste speler binnen het terrasverwarmingsassortiment.

Het uitbrengen van de ‘Dome’, een terrasverwarmer met enorm gezellig licht en een ingebouwd stereosysteem was meteen een schot in de roos.

Ze hebben ook de Beem in het assortiment, een prachtige balkvormige terrasverwarmer. Hij is gemaakt voor overdekte terrassen, want het toestel moet aan het plafond hangen. Hij bevat leuke lichtspots en aangename warmte-elementen om een superervaring rond uw tafel te voorzien.

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Heatsail logo

Onze favoriete collecties

Heatsail - Dome

A 100% state-of-the-art Belgian product with a timeless design and almost maintenance-free.

Dome
Dome-light

De Dome Light is geen terrasverwarmer, het heeft dezelfde look en feel als de Dome maar is gefocust op licht. Het bestaat ook als “pendant”, een hangende oplossing.

De fotos hier zijn soms wel de terrasverwarming variant, maar je ziet wel de perfecte mogelijkheden qua lichtgeving die de Heatsail Dome voorziet.

Opties | Dome
Heatsail - BEEM

De Beem is zowel verlichting als verwarming gecombineerd in een staaltje sterke technologie en design. Het hangt aan uw plafond en verwarmt over de lengte van uw volledige tafel.

Optie | Water dispenser

Het lijkt misschien een beetje overbodig in ons Belgenlandje, maar als elke zomer zo tropisch wordt als de vorige, dan weten we maar nooit. In geval onze zotste dromen waarheid worden en we de nieuwe côte d’azur worden van Europa, ben je best voorbereid.

Heatsail - LEAF

De meest esthetisch verfijnde- & technologisch hoogstaande verwarming + schaduw + verneveling op de markt beschikbaar! Uniek high-end luxueus outdoor living product met stijl, klasse en een eigen identiteit.

Op bestelling verkrijgbaar! Montage- & levering door ons verzorgd inclusief natuurlijk.

↑ Voor prijzen en meer informatie ↑

Onze services zijn nu ook online verkrijgbaar. Bestel online en krijg zoals in de winkel de optie om je producten gemonteerd en met demonstratie op je terras geleverd te krijgen. 

Meer informatie op hun website.

Terug naar terrasverwarming | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?