BUITENDOUCHES

Meer over de Zee buitendouche

De buitendouche Zee Levantine is een architecturaal product, ontworpen om structuur toe te voegen aan een terras of tuin en om op zomerse dagen voor de nodige verfrissing te zorgen.

Hij is ontworpen om zowel op technisch als visueel vlak de tand des tijds te trotseren. Er is speciale aandacht besteed aan de details, de gebruiksvriendelijkheid en de interactie met de gebruiker. De douchekop is speciaal ontworpen om een comfortabele en gelijkmatige waterstraal te verspreiden die dankzij het doucheknopmechanisme gemakkelijk en eenvoudig kan worden geregeld.

De douche kan worden gecombineerd met de “Koro”-vloerplaat voor wie de voorkeur geeft aan een sneldrogende antislipvloer.

Meer over de Pasaia van Fermob

De Pasaia van Fermob is een aantrekkelijke en kleurvolle buitendouche voor levensgenieters. Super snel en gemakkelijk te installeren. Je hebt er enkel een water toevoer en een tuinslang voor nodig. Ook kan je de stand van de douche met behulp van een cilinder aanpassen. Dit maakt het makkelijk de douche te stabiliseren.

De frame is gemaakt uit aluminium en de waterstraal heeft een waterval effect die een unieke douchervaring geeft. Net zoals alle andere designobjecten van Fermob is deze douche helemaal weather resistant dankzij een super effectieve beschermingskuur ahdv een powercoating. Hierdoor blijft de kleur even aanwezig zelfs na lang intensief gebruik. Topdouche, topkwaliteit. Verkrijgbaar bij T’Hooft in vele leuke kleurtjes.

Meer over de O-Jee buitendouche

Laten we eerlijk zijn. Als je je buitendouche het hele jaar door wil gebruiken, ga voor een regendouche. Een regendouche zal een grotere oppervlakte bedekken en warmer aanvoelen. Maar zelfs met een regendouche ontsnap je niet aan een windvlaag die de straal helemaal naast je mikt. Tip van de dag, zet je buitendouche ergens uit de wind om er het hele jaar door van te kunnen genieten!

De O-Jee fatline series buitendouches kunnen met een 365 all weather vries vrije optie genomen worden. Perfect voor ons klimaat, jammer genoeg.

Login

Lost your password?