Jardinico

Jardinico | Made for Shade

Jardinico, wederom Belgische topkwaliteit qua parasols. Ze bieden parasols aan voor iedereen, instapmodellen in kleine formaten als grote mastodonten van meters lang. In ongelooflijk veel kleuren en maten kunt u een Jardinico parasol vinden. Samen met onze vakkundige uitleg vinden we dus samen de perfecte parasol voor uw tuin of terras.

Ze hebben ook oplossingen voor horecazaken, met dubbele of vierdubbele parasols.

Hun stoffen zijn van Sunbrella topkwaliteit en de frames uit sterk aluminium, zodat uw parasol windbestendig is en prachtig van look.

Jordy Van Meenen | E-Commerce manager

Video | Jardinico Novelties

Jardinico Logo

Onze favoriete collecties

Antego

De meestverkochte parasol uit het Jardinico-assortiment, Antego is een prachtige parasol met een excentrische mast. Hij is ongelooflijk multifunctioneel, want hij kan kantelen op de mast, draaien op de voet maar ook zijwaarts kantelen, iets wat niet veel parasols kunnen. Zo kun je ongelooflijk veel schaduw creëren op de plaatsen waar u het nodig heeft.

Hij bestaat in 7 verschillende framekleuren, en standaard in 13 verschillende stofkleuren. Zo kunt u de combinatie maken die u wenst.
Bestaat ook in 3 verschillende formaten: 200x300cm (de 300cm zit in de breedte, dus een brede parasol), in 300x300cm en 350cm rond.

Caractère

De high end parasol van de Jardinicoreeks. Prachtige afwerking en design, echt een parel die de schaduw in uw tuin zal voorzien.
De frame en voet zijn in een achthoekige vorm, een vierkant met afgeplatte hoeken, écht zeer mooi en chic.
De platte voet is ook zeker geen doorn in het oog, wat bij vele parasols vaak een struikelblok vormt.

Bestaat in ongelooflijk veel formaten en kleuren, teveel om op te sommen, dus neem zeker contact op met ons als u meer informatie wenst.

Azore

Het instapmodel van de excentrische buitenmast van Jardinico, hij is gelijkaardig aan looks als de Antego, maar de Antego is wat steviger en scherper afgewerkt. De Azore is écht een goeie keuze als u een parasol zoekt van hoge kwaliteit maar toch voor een scherpe prijs.

Hij bestaat in 3 kleuren: Wit met een zilver doek, Antraciet met een donkergrijs doek en zwart met een zwart doek.
Mogelijk in 1 formaat, 300x300cm. Interesse? Neem contact op met ons voor de prijs!

Malibu

Een leuk goedkoper middenmastparasolletje van Jardinico, de Malibu bestaat in ongelooflijk veel formaatjes om iedereen te helpen. Bestaat ook in een uitgebreid assortiment kleuren, kom dus zeker eens langs als u een parasol zoekt.

Formaten: 250cm rond, 300cm rond, 200x200cm, 240x240cm, 210x150cm en 250x200cm, veel mogelijkheden dus!

Het leuke aan deze parasol is dat deze kan kantelen, zo kan hij dus een beetje schuin staan, zie de foto’s!

Meer informatie gewenst?

Een parasol die sterk, mooi én gebruiksvriendelijk is vind je zelden. Gelukkig vind je bij ons een brede waaier aan parasols die hieraan voldoen. Wij voormonteren en adviseren het juiste gewicht voor de voet en aan welke maten uw parasol voor uw terrasmaat het best zou aan voldoen. U brengt best een foto mee van uw terras/huis!

 

Meer informatie over alle maten en specificaties vind je op hun website.

Terug naar parasols | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?