Skagerak

Skagerak

Het Deense Skagerak specialiseert zich in het maken van high-end en soms ook out of the box teak meubilair. Sommige van hun collecties zoals de Drachmann en England banken zijn erg klassiek, waar ze met de Riviera collectie en spiders web eerder inventief en hedendaagse creaties ontworpen.

In elk geval, de consistentie van Skagerak en het DNA van hun meubelen is duidelijk te zien in elke collectie. Ze zijn minimalistisch, puur en oprecht. Vergrijzen magnifiek en zijn een steling voor het oog.

Daarnaast vind je hier zeker enkele toffe gadgets of cadeau items!

Annik Hollebeke | Zaakvoerder

Skagerak logo

Onze favoriete collecties

Drachmann Collection
Drachmann Bench

Skagerak is het van het voor klassieke banken.

Drachmann Dining
Spider Web

De ‘Spider Web’ is een leuke gadget om je kleren te drogen.

Akiko Petanque

Deze erg mooie petanqueset, te koop voor 215,00€

Skagen

Iconic.

Regatta

Laat alles los en relax in deze Regatta bank. De sterke frame van teak zorgt voor de durabiliteit en door de laid-back hoek van de rugleuning is deze bank in vergelijking met vele andere traditionele houten banken erg comfortabel.

Facet

De Facet bank is ontworpen met kubische vormen. De rug- en armleuningen zijn licht afgerond, dit zorgt voor een open en comfortabel gevoel als je erin gaat zitten.

Aito

De Aito lounge stoel, passende in zowel in- als outdoor omgevingen, is een flexibel en praktisch stoeltje. Gemakkelijk mee te nemen naar het strand, je dakterras of een zomercabine. Zit verrassend goed!

By your side

De By your side bijzettafel is een slim en licht aluminium tafeltje. Een leuke keuze naast u lounge, sofa of low dining setje. De plateau is voorzien met waterdoorlatende gaten om het regenwater gemakkelijk te laten ontsnappen.

England

England is een klassiek parkbankje gemaakt uit duurzaam teak hout. Net zoals de ouden houten bankjes die je vaak vind in Britse parkjes en tuinen. De England komt in 2 maten, de 152cm of 180cm. Het design is simpel en door de jaren heen wordt dit bankje een stukje nostalgie. Een leuke opfleuring voor het dode hoekje in jouw tuin?

Riviera Collection

Multifunctionaliteit en plaatsbesparing is waar de Riviera collectie in uitblinkt. Zonder in te hoeven boeten aan design en esthetiek.

Deze collectie heeft meerdere troeven door de verschillende mogelijkheden tot inklappen en uittrekken van de modules. Zo kan je het ligbed inplooien tot slechts een notendop van de volledig uitgestrekte maat. Ook de ingenieuze lounge kan langs 2 kanten worden uitgeschoven, zo heb je niet enkel een lounge maar ook een ligbed, chaise longue of zitplaats voor velen!

Aanrader.

Riviera Ligbed
Riviera Lounge

This is just the start – Skagerak

Skagerak is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Skagerak collecties te komen bezichtigen.

Meer informatie op hun website.

Terug naar klassieke tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?