Kristalia

Kristalia - Forever Furniture

Kristalia is een waar Italiaans in- & outdoor designersmerk met uiteenlopende collecties. Van enorm praktische uitschuiftafels tot unicums van lounges alsook stoelen in uitgesproken designs.

Combineer Kristalia in de juiste omgeving en krijg een echt ‘waw’ effect.

Dankzij de erg gestroomlijnde designs van Kristalia wonnen ze reeds enkele prestigieuze awards zoals de innovatie design award 2015 of de good design award 2008. Deze moderne collecties zitten ook scherp van prijs wegens hun efficiënte productietechnieken.

Klik hier voor een link naar de laatste catalogus van Kristalia!

Michael T’Hooft | Marketing

Onze favoriete collecties

Palchetto - De Palco lounge zonder onderstel [nieuw 2023!]
Elephant Collection
Elephant Stoel

De Elephant stoel van Kristalia is een stoel vol met karakter, vloeiende lijnen en spreekt tot verbeelding. Verschillende onderstellen zijn mogelijk.

  • 4 aluminium poten (4-legs)
  • 2 doorlopende aluminium ‘schaatsen’ (Slide base)
  • 1 centrale poot (Elephant Trestle Base)
Elephantino

Nieuw 2023 brengt Kristalia met de ‘Elephantino’ de bekende Elephant stoel opnieuw uit in een meer betaalbare uitvoering, uitsluitend voor outdoor. In onze showroom reeds aanwezig! (in zwart) (Staat zelfs nog niet op de site van Kristalia!)

Elephant Tafel
Oops (I Did It Again) tafel

Oops they did it again.. Less is more.

Beschikbaar rond of rechthoekig. Beide vormen steeds 3 maten mogelijk gaande tot 160cm Ø voor de ronde, en 280cm lang voor de rechthoekige versie. In ‘pure white’ laminaat of Fenix-NTM tafelblad. Dit geeft deze tuintafel ware ‘indoor’ allures en zachtheid met extreme duurzaamheid voor buitengebruik.

Fenix-NTM is namelijk een HPL (trespa) waar ook gevels mee bekleed worden! Is zacht en aangenaam aanvoelend zoals hout, en tegelijk egaal en gemakkelijk onderhoudbaar.

Best of both worlds.

 

Palco Lounge

De Palco Lounge, nieuwste lounge van Kristalia voor het seizoen 2022. Het volledig modulair concept met zacht ondiep zitvlak beschikbaar in de verschillende stoffen maakt deze lounge één van onze favoriete nieuwe lounges van 2022. Maak een zit, lig of loungeopstelling met aluminium of houten frame en weerspiegel je geraffineerde stijl in jouw tuin.

Thin-K (uitschuif)tafel

Deze tafel verkopen wij voornamelijk in uitschuifbare versie waar deze met een erg smooth en kwalitatief uitschuifsysteem vernuft is.

Héél wat maten beschikbaar. Zowel beschikbaar in 80cm, 90cm, 100cm. En talloze lengtematen. (van 80cm lang tot 295cm lang)

Vb: Interessante maat uitschuiftafel; 90x170cm uitschuifbaar naar 210cm & 250cm (2 uitschuifstukken van elk 40cm) beschikbaar in 7 mogelijke aluminiumkleuren. (zie stalen in onze showroom)

Sushi tafel

Pas op: Hij lijkt wel om op te eten, maar de Sushi tafel is NIET eetbaar.

Stak moderne tafel | Ook extendable versie

Verschillende unieke Kristalia© technieken gebruikt zoals de ‘Fenix NTM‘ maakt de tafel niet enkel design, maar ook uitzonderlijk duurzaam en technisch.

Be-Easy Tafel

Vaak zeggen ze ‘Less is more’. Deze tafel is het bewijs van deze tijdloze statement.

Why make a choice hard if it can Be-Easy?

Gebruik van een hoogkwalitatief teak -houten tafelblad & een gepoedercoate aluminium frame zorgt voor volledige & langdurige outdoor performance. Dit in combinatie met een tijdloos design en oog voor detail. Dat is de Be-Easy tafel.

Beschikbaar in een hele resem aan maten. Zowel vierkant als rechthoekig. Gaande van 80cm tot 220cm lengte.

Mem
Brioni

De Brioni is een all-weather outdoor lounge – één van onze bestsellers wegens zijn zitcomfort & stijlvol knus overkomen.

Meer info & prijzen kan je terugvinden op onze webshop.

“Sunbrella® fabric: stain-resistant, breathable, resistant to UV rays and water-repellent. They are soft and comfortable thanks to flexible polyester padding and plastic slats, enclosed in water-resistant housing. Light and easy to move, they can be used to create countless compositions outdoors, experimenting with different shapes, colours and sizes.”

De bijkomende winterhoes kan heel gemakkelijk onder de rits weggeborgen worden of uitgehaald worden.

Compas

Uniek ‘architectenstoeltje’, combinatie van een stevige aluminium onderbouw met een polyethylene (kunststoffen) zitting. Zo zit je stevig, zonder op het ‘koude’ metalen vlak te gaan zitten. Again, best of both worlds en op en top qua design. Ontdek het zitcomfort van dit stoeltje.

Boiacca - Design betonnen tuintafel

Magnifieke betonnen tuintafel in ultrafijn profiel. Deze creatie is het resultaat van een strak staaltje vakmanschap en design-thinking door Kristalia. Keuze uit Béton Foncé alsook Béton Gris Clair.

LP
Maki

Goedverkochte tafel, aanwezig in showroom.

De Maki tafel, met teak table top, combineert moderne gepoedercoat aluminium frame met een teak tafelblad.

Deze tafel is gekenmerkt door de mogelijkheid om de tafel 3x te kunnen verlengen met verlengstukken in hetzelfde kleur/materiaal als de frame.

Door de toevoeging van de aluminium verlenging in het houten blad vermijd je het alom bekend probleem van verlengbare houten tafels, namelijk, 2 verschillende houtkleuren. Het nieuwe (weggestoken) hout en het oudere (vergrijsde) hout.

Terwijl geeft de toevoeging en de rappel van het aluminium framekleur een moderne meerwaarde aan het design van de Maki tafel.

Nori
Plana
Poule
TNP

This is just the start – Kristalia

Kristalia is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Kristalia collecties te komen bezichtigen.

Meer informatie op hun website.

Terug naar moderne tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?