Varaschin

Varaschin | Italiaanse Tuinmeubelen

Het Italiaanse Varaschin met enkele erg sterke lounge en stoelencollecties.

Over Varaschin:

We have been making outdoor furniture elements and accessories since 1969.

Our expertise is based on a deep knowledge of craftsmanship, and is at the origin of our manufacturing skill.

Mijn persoonlijke favoriet; de Belt lounge. Enorm leuk concept hoe je een lounge doortrekt en deel laat uitmaken van je complete esthetiek. Bekijk de enkele erg toffe aerial views.

Maar de meest tijdloze collectie blijft de Summerset collectie. Bekijk deze realisatie in Latem om de schoonheid van deze collectie in onze Belgische setting te ervaren.

Wij werken sindslang samen met dit Italiaanse Tuinmeubelmerk en kunnen zéér interessante voorwaarden aanbieden.

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Varaschin Logo

Onze favoriete collecties

Barcode

De naam barcode verwijst naar de onregelmatige structuur van de houten latjes die deze lounge kenmerkt.

Dit geeft de lounge ongetwijfeld een extra chique en maatwerk feel. Dit in combinatie met de hoogstkwalitatieve all-weather (Patented) Quick-dry-foam vulling met wasbare stoffen maakt deze lounge top.

Emma Cross

Magnifieke nieuwe collectie van Varaschin voor de tuin- of terras. De Emma Cross collectie, een volledig omwoven stoeltje rond een elegant aluminium frame.

Summerset

Een heel mooie en tijdloze stoel en collectie van Varaschin. Valt in de smaak! Ook te zien in enkele van onze realisaties.

Nu ook beschikbaar in Low dining!

System Star

System Star Tafels van Varaschin – Met typerende expressieve tafelpoot gemaakt uit verschillende stukken aluminium. Beschikbaar in héél wat maten en vormen.

Belt

De Belt lounge, énorm aanpasbaar- & modulair loungeconcept. Beschikbaar in één stof of een combinatie van 2x stoffen (rug- & zijkant | zitting)

Clever

De Clever dining chairs & table van Italiaans design.

Stapelbaar, verschillende kleuren/prints en tafelbladen- en materialen mogelijk.

Te bezichtigen in winkel!

In&Out

Vernuft & vernieuwende oplossing. De zitjes zijn weliswaar pizza-stukjes die volledig onder het tafelblad kunnen verdwijnen. Zo zitten ze meteen veilig opgeborgen voor de winter en geeft de tafel een extra minimalistisch overkomen bij niet-gebruik.

Cricket

Trend van de afgelopen én deze zomer. Tuinmeubelen met (polyethylene) koord. Echter hier de creatie van het Italiaanse kwaliteitsmerk Varaschin. Ook te zien op de Fiera Di Mobili, Milano.

This is just the start – Varaschin

Varaschin is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Varaschin collecties te komen bezichtigen.

Meer informatie op hun website.

Terug naar moderne tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?