Bearchair

Bearchair, a Canadian dream

De Bear chair wordt gemaakt van Canadese ‘Western Red Cedar’ bomen (Cederhout). Dit houd ze erg licht en tegelijk uitzonderlijk sterk. Het zitcomfort van een Bear chair is iets wat je zelf moet ervaren, ze zitten uitzonderlijk goed omdat hun lighoek gebaseerd is op de ‘point of 0 gravity’ waar je volledige lichaam in rust is met de zwaartekracht.

Wij zien vaak dat mensen die 20 jaar geleden eentje gekocht hebben toe zijn aan een nieuwe, en zonder twijfel er opnieuw een bestellen. Dit heeft zijn redenen!

Kom hem testen in onze showroom! Nieuw beschikbaar sinds 2019: Kunststof Bear chairs stoelen in zwart/wit/blauw/rood/geel/taupe, het zijn niet de holle versies die je soms vind in een goedkope kwaliteit, maar 100% massief kleurvaste gerecycleerde pvc, plank per plank gevezen met inox vijzen. Zitten qua prijs op hetzelfde prijsniveau als de originele ceder-houten Bear chairs.

Op onze WEBSHOP een overzicht van alle Bear Chairs met prijzen – Algemeen op 2 weken leverbaar. 

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Thebearchair logo

Onze favoriete collecties

The Original Bear chair

Eén van de weinige houten stoelen die geen kussen nodig heeft om subliem te zitten. Vergrijst erg mooi en mag het hele jaar door buiten blijven staan. De Bear Chair zet je best op een zonnig plekje in de tuin. Ideaal om even tot rust te komen en te genieten.

Bearchair Loveseat

2 aaneengebouwde Bear Chairs dicht bij elkaar, recht op recht.

Kunststoffen Bear Chair

Deze kunststoffen Bear Chairs zitten goed qua prijs voor een super solide, volledig in kunststof vervaardigde Bear Chair. Héél mooi in het wit of zwart. Alternatief ook beschikbaar in enkele andere kleuren. De combinatie van het massief gekleurde kunststof in combinatie met de Inox vijzen zorgen dat deze stoel écht de tand des tijds aankan.

Bear chair Tête-a-tête - Angled (in hoek)

2 Bear chairs + subtiel naar elkaar gericht om dialoog te stimuleren met bijzettafeltje. Dé ideale tweezit om elk in ultiem comfort van een buitenmoment te genieten.

Bear chair Tête-a-tête - Recht

2x Bear chairs inclusief bijzettafeltje. Deze staan recht naast elkaar opgesteld, ideaal om tegen een rechte muur te plaatsen.

This is just the start – Bear Chair

Bear Chair is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Bear Chair collecties te komen bezichtigen.

Wil u de Bear Chair online bestellen? Dat kan op onze webshop!

Terug naar klassieke tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?