Vondom

Vondom | Modern, extravagant en uitdagend

De Spaanse volbloed ‘Vondom’ produceert prachtige design lounges, tuinsets en plantenbakken in alle maten en vormen. Ze gaan hier heel ver in. Sommige collecties zijn zo vooruitstrevend dat ze zelfs een futuristisch of visionair overkomen hebben.

Deze collecties zijn enorm vernieuwend in gebruik voor zowel privé als professioneel. Bij aankoop voor horeca of voor grote projecten hanteren wij voor Vondom professionele kortingen.

Om deze uniek expressieve collecties tot leven te brengen maken ze steeds gebruik van een industriële moule-techniek waarbij ze hun PE (Polyethyleen) kunststof, versterkt met glasvezeldeeltjes, tot perfectie en zo goed als naadloos kunnen produceren in de vormen van hun uitgesproken tuinmeubelen, lounges, stoelen, barstoelen, …

Ook heeft Vondom in héél wat collecties de mogelijkheid ze ‘up te graden’ naar LED integratie. Waardoor u uw meubelen ook s’avonds of s’nachts kan laten dienen als buitenverlichting / decoratie. S’avonds geeft dit meteen ook een extra vakantiesfeer.

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Onze favoriete collecties

Surf

Het Surf ligbed van Vondom. Alom geroemd en bekend voor deze unicum van een Ligbed. Volledig in PE (Polyethyleen) vervaardigd met magnifieke golvingen.

Vela
Ufo

Zoals de naam insinuëert is de UFO collectie geen dagdagelijkse collectie tuinmeubilair. Het is door en door vernieuwend. Ultramodern en zwoel qua lijnen. Net zoals alle Vondom collecties beschikbaar in maar liefst 15 verschillende mogelijke kunststofkleuren. Gaande van Khaki, Oranje en Steel kleur tot brave Beige / Taupe / Ecru / Wit / Zwart tinten.

Zitten jullie met een moderne nieuwbouw of de perfecte ruimte? Dan is de UFO collectie zeker even het bekijken waard.

Pillow

Zoals de naam insinuëert, is de Pillow collectie geïnspireerd op de vormen van kussens. Dit geeft de lounge, vervaardigd uit kunststof alsnog een erg hoge aantrekkingskracht om erin te vertoeven. Daarnaast is deze lounge ook te verkrijgen met geïntegreerde LED waardoor hij s’avonds of s’nachts magnifiek op kan lichten voor de juiste gelegenheid. What a surprise.

Forest
Suave

Buitenruimtes transformeren in een ware oase, met het unieke doel mensen samen te brengen en het leven te vieren – Marcel Wanders.

Met de Suave-collectie introduceert VONDOM een nieuwe ongelooflijk resistente productiemethode – geïnjecteerd polyurethaan – en daagt een decennium van productiemethoden uit die het bedrijf op de roadmap van internationale designmeubelen.

Marcel Wanders. “We hebben rustige, sensuele en rustgevende kleuren geselecteerd om een gastvrije, iconische omgeving te creëren die een plek wordt om te zijn.”

Blow
Delta
Bones
Brooklyn
Bum bum
Chemistubes
Chrismy
Adan
Frame
Fiesta
Faz
Stones

Het idee achter de Stones collectie is om vanuit binnen de illusie te creëren dat je naar een natuurlijk element (een steen) aan het kijken bent. Terwijl als je er weldegelijk voor staat dit een functionele en comfortabele lounge is.

De Stones collectie beperkt zicht niet enkel tot de lounge, er zijn ook bijhorende bloembakken zodat we er echt één geheel, één concept van kunnen maken.

Sabinas
Solid
Rest
Moma
Studio Planters
Pezzettina
Pedrera
Marquis
Wing
Vertex
Vases
Ulm

Login

Lost your password?