Bromic

Recommended by top tier architects

Bromic bied uiterst kwalitatieve terrasverwarming getest en goedgekeurd overal ter wereld. Hun assortiment bied je de keuze tussen de ‘Platinum’ en de ‘Tungsten’ series. Ze voldoen met deze 2 series aan alle internationale ISO-9000 normen en wonnen reeds een reddot design award voor good design. Nieuw bij Bromic is ook de spectaculaire ‘Eclipse’ reeks. Dit vrijstaand of hangend model biedt zowel verlichting als verwarming aan, en is prachtig qua design.

Beide series zijn beschikbaar in zowel gas als elektrisch.

logo bromic

Collecties

Eclipse Elektrische Verlichting en Verwarming

De Eclipse serie van Bromic is een hoogkwalitatieve combinatie tussen prachtige LED-verlichting, en krachtige warmte. Het warmte element is niet roodgloeiend, amper zichtbaar, maar toch énorm krachtig. Perfect om te genieten van die late uurtjes in de nacht. Het licht kun je 50/100% dimmen, de verwarmer 33/66/100%. Eenvoudig met een inbegrepen afstandsbediening. Zo kan je makkelijk de warmte aanpassen aan uw wensen.

We hebben dit model op voet in onze showroom staan. Als u dus eens de warmte wil ervaren bent u zeker welkom.
Het is echter ook verkrijgbaar als opbouwmodel, hangend aan een plafond, met verschillende lengtes van de staaf. Deze kan 20, 60 of 120cm lang zijn, dus ook op een hoog plafond kan je de Eclipse makkelijk hangen. Je wil de verwarmer namelijk niet te hoog hangen, voor efficiëntieredenen.

Technische informatie voor de Eclipse Elektrische Terrasverwarmer

Bromic-Catalogue-NL

Platinum smart-heat™

De Platinum series zijn ontworpen om aan de meest veelvragende eisen te voldoen. De toestellen worden massaal gebruikt voor zowel privé als professionele doeleinden en kunnen intensief gebruik gemakkelijk aan. Ze worden vaak ingebouwd en geven tov. andere terrasverwarmers een erg aangenaam en onopvallend licht.

Wanneer ga je voor de Platinum series?

  • Speciaal voor semi-afgesloten ruimtes, NIET bedoeld om geplaatst te worden in windgevoelige ruimtes. (De Tungsten reeks daarentegen wel)
  • Geven een aangenaam, niet-dominerend licht, vergelijkbaar met het licht van een inductie kookplaat.
  • Bij de plaatsing van dit toestel moet je minder afstand tot de muur houden dan vele andere systemen. (Bij de Tungsten serie is een gezonde afstand van de muur een must)
Platinum smart-heat™ | Gas

Technische informatie voor de Platinum smart-heat™ | Gas

Product-Brief-Platinum-Gas_LR-AUS
Platinum smart-heat™ | Elektrisch

Technische informatie voor de Platinum smart-heat™ | Elektrisch

Product-Brief_Platinum-Electric-II_LR

Tungsten smart-heat™

De Tungsten series bieden een robust design en een stijlvolle industriële esthetiek aan. Deze reeks terrasverwamers focussen zich op performance en zijn inzetbaar zowel volledig buiten alsook in semi-afgesloten ruimtes. Ze zorgen voor een erg brede radius van warmte die (afhankelijk van het aantal Watt) grote ruimtes kan verwarmen.

Wanneer ga je voor de Tungsten series?

  • U wilt heel het jaar door buiten genieten.
  • Een grote warmteradius die afhankelijk van het aantal Watt je meer of minder warmtebereik bied.
  • Een rood infraroodlicht stoort je niet, zolang je het maar niet koud hebt.
  • Je wil wind buitenspel zetten door gebruik te maken van deze instant heat infrarood technologie.
Tungsten smart-heat™ | Elektrisch
Tungsten smart-heat™ | Gas
Tungsten smart-heat™ | Gas portable

Plaats je terrasverwarming waar je hem nodig hebt met de portable versie!

↑ Voor prijzen en meer informatie ↑

Onze services zijn nu ook online verkrijgbaar. Bestel online en krijg zoals in de winkel de optie om je producten gemonteerd en met demonstratie op je terras geleverd te krijgen. 

Meer informatie op hun website.

Terug naar terrasverwarming | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?