Heatstrip

Heatstrip | Gas & Electric outdoor heaters

Heatstrip®, geproduceert in Melbourne, Australië, maakt kwalitatieve terrasverwarming. Vooral de Heatstrip Classic & Elegance reeks vonden we een nuttige toevoeging aan ons terrasverwarmingsassortiment. Het zijn in feite design (buiten)chauffage’s op elektriciteit. Ze zijn niet bedoeld om in open ruimtes ingezet te worden maar wel in windloze ruimtes zoals een veranda, badkamer, overkapping, …

We hebben in onze showroom een hele reeks terrasverwarmers staan. De ene al wat krachtiger dan de andere. Weet je perfect wat je wil, koop dan gerust online op onze webshop. Anders ben je met veel plezier welkom in onze showroom voor een demonstratie van de verschillende toestellen.

Heatstrip logo

Onze favoriete collecties terrasverwarming

Elektrische terrasverwarming

De modellen: Heatstrip Classic, Elegance, Intense infrared heater.

Heatstrip Classic

De Heatstrip Classic is, zoals de Elegance reeks een enorm krachtige terrasverwarmer indien je hem gebruikt in de juiste omgeving. Je kan hem vergelijken met een chauffage binnenshuis. Hij warmt geleidelijk aan op en heeft geen rood licht zoals bij infraroodterrasverwarming. Nadeel t.o.v. infrarood is wel dat de warmte gegenereerd door dit toestel erg windgevoelig is. Je gebruikt hem dus best alleen in gesloten ruimtes. Ben je op zoek naar een toestel om volledig buiten te plaatsen of in een half-open ruimte? Dan raden we u best een infrarood toestel aan.

Heatstrip Elegance

De Heatstrip Elegance reeks is beschikbaar in 3 Wattages; 1600W, 2400W & 3600W.

Heatstrip Intense infrared heater

Infraroodverwarmers leveren een enorm krachtige stralingswarmte. Ideaal voor buiten. Het grote voordeel aan deze sterke infraroodwarmte is dat wind geen invloed heeft op de warmte en dat de warmte direct is. Het heeft geen tijd nodig om op te warmen zoals bijvoorbeeld, terrasverwarming op gas.

Terrasverwarming op gas

De modellen: Natural & Portable Gas.

Natural Gas
Portable Gas

↑ Voor meer prijzen en informatie ↑

Onze services zijn nu ook online verkrijgbaar. Bestel uw heatstrip online en krijg zoals in de winkel de optie om je producten gemonteerd en met demonstratie op je terras geleverd te krijgen.

Meer informatie op hun website.

Terug naar terrasverwarming | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?