Barlow Tyrie

Barlow Tyrie | UK's Classics

Zoals ook te zien in de English (Royal) Gardens. Barlow is het paradepaardje voor de klassieke meubelen in de UK en wordt hoog in het vaandel gedragen door diegene die reeds een Barlow stuk hebben staan omdat hun teak toch net dat tikkeltje meer zou hebben als andere teak. Het is fascinerend egaal en naadloos. Ook typisch Barlow zijn de koperkleurige houtbouten.

Barlow Tyrie maakt sinds 1920 teak-houten collecties klassieke tuinmeubelen. Nog nét niet zo oud als wijzelf, maar toch al noemenswaardig.

Klassiekers zoals de Luytens bank, Bear chair of andere iconische teak-houten meubelen vinden we zeker terug in hun uitgebreide catalogus.

Ontdek hieronder enkele van de meest iconische Barlow Tyrie collecties.

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Barlow tyrie logo

Onze favoriete collecties

Adirondack

De Bear chair van Barlow Tyrie is magnifiek mooi afgewerkt. De Bear chairs zijn loungestoelen die in feite geen kussens vereisen door hun enorm ergonomisch/goed zittende zithoek.

Commodore

Je ziet deze ook nog steeds in héél wat Vlaamse tuinen staan, na x aantal jaar. Blijft héél lang mooi en smelt samen met de buitenomgeving.

 

Glenham Benches

De banken van de Glemham collectie komen in verschillende curvingen en maten. De meest opvallende is zeker en vast wel de ’round the tree’ bench van deze collectie. Prachtig in de juiste sobere tuinomgeving.

London Bench

Beschikbaar in 150cm of 180cm.

Monaco
Rothesay

Beschikbaar in 180cm of 240cm.

Newport

This is just the start – Barlow Tyrie

Barlow Tyrie is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Barlow Tyrie collecties te komen bezichtigen.

Meer informatie op hun website.

Terug naar klassieke tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?