Borek

Borek Parasol Collectie

Het Nederlandse Borek blinkt uit met hun vrijstaande parasols. Het zijn veelal erg stevige parasols met een handig katrolsysteem. Het voordeel van een vrijstaande of overkoepelende parasol is dat er geen mast in het midden van je lounge of tafel staat.

De parasols van Borek komen in enorm veel maten en vormen. Raadpleeg gerust onderaan de PDF voor specifieke technische informatie. Indien er zaken niet duidelijk zijn en u meer uitleg wilt, aarzel niet om langs te komen of ons telefonisch te contacteren.

Annik Hollebeke | Zaakvoerster

Video | Ischia Parasol

Borek logo

Onze favoriete collecties

Ischia
St-Tropez

Zoekt u naar een mooie klassieke parasol? Dan raden wij zeker en vast de St-Tropez aan! Mag het nog wat afgewerkter en sterker? Ontdek dan zeker ook de Royal Botania ‘Shady’ parasol.

Rodi
Capri

Meer informatie gewenst?

Een parasol die sterk, mooi én gebruiksvriendelijk is vind je zelden. Gelukkig vind je bij ons een brede waaier aan parasols die hieraan voldoen. Wij voormonteren en adviseren het juiste gewicht voor de voet en aan welke maten uw parasol voor uw terrasmaat het best zou aan voldoen. U brengt best een foto mee van uw terras/huis!

Meer informatie over alle maten en specificaties vind je op hun website.

Terug naar parasols | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?