Gloster

Logo-Gloster

Over Gloster

The Gloster Feeling

Gloster heeft dit jaar opnieuw enkele erg mooie nieuwigheden te bieden.
Ze hebben een erg herkenbare merkidentiteit en slagen er enorm goed in om deze identiteit door te trekken.

Ze managen hun eigen teak plantage in Indonesië en kappen enkel bomen die ze zelf hebben aangepland (vanaf 1970!).
We staan bij T’Hooft volledig achter deze duurzame ideologie.

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Onze favoriete collecties

Kay

Nieuwe collectie 2019

Raw

Te lezen in de De Morgen Magazine; De Raw tafel van Gloster duidt op de prachtige minimalistische schoonheid van natuurlijke teak. In de zorgvuldig gemanagede bomenkwekerijen van Gloster in Indonesië worden er elk jaar slechts een beperkt aantal Raw tafels ontgonnen. Elke is uniek en heeft persoonlijke kenmerken. Deze tafels noemen niet voor niets ‘Raw’. Enkel de mooiste bomen worden hiervoor gebruikt. Je kan ze krijgen met of zonder de originele schors aan de zijkanten.

Grid

Mijn persoonlijke favoriete lounge. De ultieme strakke lijnen, prachtige stoffen, fijne stikkingen en design van de Grid lounge is moeilijk te overtreffen. Wij hebben hem in onze showroom staan in ‘Anthracite’ en Meteor frame. Een erg mooie opstelling.

William

Nieuwe collectie 2019

Maya
Dune

Nieuwe collectie 2019

Clipper
Loop

Mooi afgewerkt teak stoeltje

Bay

Gloster – ‘Not a direct inspiration but an overall feeling or emotion of sitting by the bay. The reclined position emphasises an introverted and relaxed state of mind, hence the name – Bay.’

Split

Zelfde elegante poot als de Raw tafel. Maar tafelblad komt nu in een teak of keramiek. In teak te bezichtigen in showroom!

Dansk

Scandinavisch design..

Asta
Gloster Decoration

Gloster heeft naast prachtige outdoor collecties ook veel leuke accessoires & gadgets voor in uw tuin. Altijd enorm smaakvolle items.

Bells
Blow

P-rachtige keramische bijzettafels in teak. Heel decoratief en beschikbaar in 3 kleuren. Coffee, Smoke & Emerald. Te bezichtigen in onze showroom!

Ambient

Mooie tuinverlichting met teak afwerking en een oog voor detail.

Login

Lost your password?