Max en Luuk

Max en Luuk

Max en Luuk maken zeer leuke en jonge Nederlandse collecties met enkele karaktervolle items.

Vier jaar geleden werd het merk Max en Luuk met succes geïntroduceerd. De opvallende bijna ondeugende uitstraling van de collectie appelleerde aan de onbezorgde sfeer in de tuin. Met buitenmeubilair dat verlangens naar ontspanning en vrije tijd opriep door het levendig kleurenpalet en de aansprekende vormgeving.

De stijl van Max en Luuk heeft voor 2018 een opvallende metamorfose ondergaan. Met de toepassing van krachtigere lijnen en het accent op natuurlijke materialen, toont deze nieuwe collectie zich indrukwekkender en volwassener dan ooit.

Kiezen voor een metamorfose betekent niet dat de zo karakteristieke stijlelementen zijn verdwenen. Integendeel. Die vormen het frame van Max en Luuk dat zo kenmerkend is en blijft.

Nieuw vlechtwerk, stoere materialen, diepe kleuren, vloeiende maar ook krachtige lijnen, subliem zitcomfort: de Max en Luuk collectie 2018 sluit haarfijn aan op het groeiend eigentijdse karakter van het buitenmeubel.

Bekijk hun stoelen, tafels en lounges hieronder.

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

max en luuk logo

Onze favoriete collecties

Anna

Deze vrolijke en uitnodigende stoel is te verkrijgen in 2 kleuren. Blauw of Groen. Voordeel van de ‘koord’ is dat hij snel droogt en weinig onderhoud vereist. Is 100% all weather en mag het hele jaar door buiten blijven staan. Door de aluminium frame is de stoel licht en kan hij niet roesten. Prijs kwalitatief een erg goede stoel.

Faye

Een erg leuk stoeltje met koord, beschikbaar in dining (foto 2 & 3) of low dining (foto 1).

Stef

Teakhouten meubelen met heerlijk comfort, we hebben er zelf al ingezeten, echt super!
Bestaat in 2 kleuren, zwart en teakhout.

Mason

Erg warme collectie. De bank en tafel zijn ook enorm gezellig.

Lennon + Kevin

Teakhouten meubelen met heerlijk comfort, we hebben er zelf al ingezeten, echt super!
Bestaat in 2 kleuren, zwart en teakhout.

This is just the start – Max & Luuk

Max & Luuk is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Max & Luuk collecties te komen bezichtigen.

Meer informatie op hun website.

Terug naar klassieke tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?