De ultieme tuin- en terrastrends voor deze zomer.

 

Nu de periode van vrieskou achter de rug is, kunnen we weer uitkijken naar de warmere  temperaturen.

Wie zomer zegt, zegt zondagmiddag barbecueën met de familie, zwoele avonden op het terras doorbrengen en zalig zonnen op je vrije dag. Het beloofd een lange en warme zomer te worden. Heeft jouw tuin of terras nood aan een upgrade?

Wij filterden er de beste trends uit.

 

Rope

Rope, het Engelse woord voor touw, is een zeer flexibel en weerbestendig materiaal die meteen doet denken aan een zuiderse bohemian style. Het vlechtwerk zorgt voor frisse en ademende patronen die dankzij de zon een extra mooie schaduw op je terras zullen tekenen. Outdoor vlechtwerk maakt gebruik van vezels van uiterst duurzame materialen zoals wicker of acryl. Wicker is een synthetische vezel die tegen enorme temperatuurswisselingen kan én ook volledig recycleerbaar is. Een top product voor outdoor gebruik dus.

 

De gewoven Cliff coffee tafel van Talenti

De gewoven Cricket stoelen van Varaschin

De gewoven Cricket stoelen van Varaschin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Italiaanse designmerken Talenti en Varaschin hebben deze touw- en weeftechniek duidelijk onder de knie en pronken respectievelijk met de Cliff en Cricket collecties.

 

Kleur

Living Coral is uitgeroepen tot de kleur van het Jaar 2019. Levendig en toch zacht, deze koraaltint is speels, levendig en happy. Ideaal om je tuin of terras extra te doen opleven.

Bellevie Lounge van Fermob

Bellevie lounge van Fermob 

MOOON! Lampje van Fermob

MOOON! Lampje van Fermob

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén ding is zeker: Fermob is de kleurenkoning bij uitstek. Dit Franse tuinmeubelmerk noemt zichzelf de ontwerper van Happy furniture want naast het speelse design, kun je ook kiezen tussen maar liefst 24 verschillende soorten kleuren.

 

Poefs

Poefs in alle maten en vormen zijn terug in. Waarom? Ze nemen weinig plaats in, zitten comfortabel en hun licht gewicht zorgt ervoor dat je ze moeiteloos kunt verplaatsen. Daarbij zijn ze ook heel functioneel, je kan ze zowel als zitje en als tafel gebruiken. 

Poefs vallen zeer goed te combineren met diverse woonstijlen, een echt must have dus.

De Brioni daybeds van Kristalia

De Brioni daybeds van Kristalia

 

De Crochette pouf van Borek

De Crochette pouf van Borek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kies jij eerder voor een klassieke, gewoven pouf zoals deze van Borek of een meer gesofisticeerde look van de Brioni collectie van Kristalia?

Login

Lost your password?