De verwaarlozing

Of het nu België, Frankrijk of Italië is. Of het nu een villa, een rijhuis of een kasteel is. Brievenbussen die wij spotten thuis of op vakantie passen veelal helemaal niet bij het geheel. Mensen vinden vaak dat de brievenbus slechts aan vervanging toe is als hij letterlijk aan stukken valt.

Het kan anders

Hedendaags is het perfect mogelijk je brievenbus te laten samensmelten met de stijl van je woning. Zo is het bij onze fabrikanten Mefa, E-safe, Allux en vele anderen mogelijk om je brievenbus in hetzelfde RAL kleur te verkrijgen als je garagepoort of gevel. Deze subtiele kleurenmatch met je bus en je gevel zorgt ervoor dat het plaatje klopt.

De moderne (pakket)brievenbus.

Nu moet je voor uzelf de vraag stellen. ‘Kopen wij (of de kids) regelmatig online?’ En zo ja, willen we af van die afhaalpunten en gewoon een veilige plek voor ons huis voorzien om de pakketjes te ontvangen? In dit geval is de pakketbrievenbus op uw lijf geschreven. Of het nu brieven, schoendozen of kleinere pakketjes zijn, upgraden naar een pakketbrievenbus is een groot gemak, en volgens ons de toekomst voor de hedendaagse brievenbussenmarkt.

Wenst u meer informatie over maten, vormen, leveringsmogelijkheden of kleuren bezoek onze showroom.

 

Login

Lost your password?