Big green egg to webshop

Weber

Weber Barbecues

Intro

Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues. In 1952 vonden ze het principe achter de Kogelbarbecue uit. Dit success zetten ze internationaal door en zo bewkamen ze een top of mind internationaal merk bekend voor vooral hun typische kogelbarbecue looks. Oorspronkelijk komt Weber uit Chicago, Illinois in de V.S. Qua prijs zit Weber ook erg competitief. Dit komt vooral door gebruik van lichtere materialen dan bijvoorbeeld een Broil King.

Smaak & Vaporisatie

Er is een groot onderscheid in smaak tussen Broil King & Weber. Het 2 zijn uiteenlopende visies waaraan hun product is aan aangepast. Weber koos ervoor om zo weinig mogelijk (vet)verdampers te gebruiken bij hun barbecues en zoveel mogelijk vet van het vlees te gaan opvangen. Enerzijds is dit goed voor de gezondheid maar anderzijds is de vaporisatie van vetten een enorme smaakbrenger bij vele gerechten vooral vlees.

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Video | Which Genesis is for you

Logo weber

Onze favoriete collecties

Weber types

Genesis, Q-serie, Spirit, Go Anywhere, Master Touch, Smokey Joe.

Genesis

Genesis E-310
Genesis E-410
Genesis E-610

Q-serie

Q-1000
Q-1400

Q 1400 & Q 2400 zijn Elektrisch!

Q-2400
Q-3200

Spirit

Go Anywhere

Leuk cadeau item ^^

Master Touch

Smokey Joe

Bestel telefonisch [092823137] een Smokey Joe Premium voor slechts €85!

↑ Voor prijzen en meer informatie ↑

Onze services zijn nu ook online verkrijgbaar. Bestel online en krijg zoals in de winkel de optie om je producten gemonteerd en met demonstratie op je terras geleverd te krijgen. 

Meer informatie op hun website.

Terug naar barbecues | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?