Big green egg to webshop

Martinsen

Martinsen | Wonderfully simple

Het Deense Martinsen (hiervoor Dancook!) specialiseert zich in het maken van prijs/kwaliteit erg performante houtskoolbarbecues. Volledig in roestvrij staal en aluminium gemaakt.

Scandinavië is, misschien onverwacht, heel erg barbecueminded. Ze willen het hele jaar lang kunnen barbecueën, dus ook in de koude en slechte weersomstandingheden. Zo moeten Scandinavische barbecues, zoals Dancook in het verleden en nu Martinsen (zelfde eigenaar, bijna hetzelfde product, nieuw label) dus topkwaliteit aanbieden.

Onlangs was er een klant die de binnenkuip van zijn Martinsen liet vervangen, hij had deze barbecue 25 jaar geleden gekocht en was nog STEEDS enorm tevreden. En het onderdeel kon nog steeds vervangen worden! Hoe veel merken, niet alleen binnen de barbecuesector maar in alle sectoren, kunnen dit nog aanbieden? Topkwaliteit alom.

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Video | Gas grill

logo dancook

Onze favoriete collecties

Martinsen 1400, 1500, 1900, 9000 modellen. Klassieke barbecue in een toch modern ogend jasje.

1400
1500
1900
9000

↑ Voor prijzen en meer informatie ↑

Onze services zijn nu ook online verkrijgbaar. Bestel online en krijg zoals in de winkel de optie om je producten gemonteerd en met demonstratie op je terras geleverd te krijgen. 

Meer informatie op hun website.

Terug naar terrasverwarming | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?