Escape Speakers

P9 & P6 Outdoor Speaker by Escape

Over Escape | T’Hooft

De P9 Speaker van Escape belooft een ultieme geluidservaring. Door gebruik van een 22cm bass voor de lage tonen en 4 ‘tweakers’ voor de hoge tonen produceert de P9 Escape een enorm vol geluid.

De P9 is technonogisch ook helemaal mee; ofwel gebruik je de old-school knoppen op de box of maak je gebruik van de handige applicatie op je gsm om je geluid, instellingen (treble, bass, EQ,..) en meer te wijzigen. Ook kan je 2 P9’s in enkele seconden met elkaar linken om zo een surround sound te krijgen.

Voor de streamers op Apple music, Spotify of Tidal (en andere) is het via de applicatie ook mogelijk te verbinden.

De batterij van de P9 is gemaakt om de hele dag mee te gaan, van 9u s’ochtends tot 19u s’avonds lukt gemakkelijk. De batterij zou volledig opgeladen 14u moeten meegaan. Zo hoef je je geen zorgen te maken bij je gezellig feestje dat je Escape plots zonder batterij zal vallen. Indien u toch een 24u lange party wil houden kan u het toestel toch met kabel laten spelen.

Nieuw: Een meer beperkte – kleinere versie genaamd de P6 is hun laatste nieuwe uitvoering. Subliem qua geluid, nu gemakkelijker en minder zwaar.

Wie benieuwd is naar deze (buiten)speakers aarzel niet, we hebben alle 3 de modellen in onze showroom staan & playing.

Toen ik enkele van mijn favoriete nummers op de speakers afspeelde hoorde ik subtiele noten en veranderingen die ik daarvoor nog nooit had gehoord, op dat moment besef je de meerwaarde.

Michaël T’Hooft | Digital Marketing

New in | P6 Outdoor Speaker Escape

P6 Zwart

P9 Outdoor Speaker Escape

P9 Zwart
P9 Wit
P9 Tan

Meer informatie gewenst?

Meer informatie over alle maten en specificaties vind je op hun website.

Bestel hem online op onze webshop!

Terug naar accessoires !! | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?