Happy Cocooning

The Cocoon Table | The best things in life are meant to be shared

Ze zijn overgewaaid vanuit Nederland en als je dit bij een vriend of vriendin al eens gezien hebt is de kans groot dat u zelf een wil. De Cocoon tafels van Happy Cocooning zijn een echte hype. De combinatie van een open haard en terrasverwarming is een enorm success. Geen rook, weinig tot geen onderhoud en zo goed als dezelfde look & feel dan een hout- of kampvuur. Een aangename warmte die gezelligheid gegarandeerd.

De producten van Happy Cocooning lijken uit beton gemaakt te zijn, maar zijn in realiteit gemaakt van composiet. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme temperaturen. Het vuur van de tafels wordt gevoed door een gashaard met rvs-brander van 12 & 19.5 kW, mooi verborgen met de ‘hout’blokken en lavastenen. Dit geeft het de cocooning tafel de uitstraling van een houtvuur. Enorm gemakkelijk te ontsteken door de elektronische ontsteking en de hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop, beide fijn verwerkt in een rvs bedieningspaneel. Met verschillende mogelijke uitbreidingen maakt u van u Cocooning tafel ook een enorm praktisch product geschikt voor vele toepassingen. (salontafel, wijnkoeler, grill …)

U kunt bij ons gemakkelijk een cocoon bestellen op de webshop. Wij bieden wel enkel een aantal standaardmodellen aan op onze webshop, wenst u een model te bestellen dat niet op de webshop staat neem dan gerust contact op met ons via mail/telefoon.

Happy cocooning logo

Onze favoriete collecties

Verschillende vormen: Vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, bowl & cone.

Vierkant

Zowel lage als hoge variant. Voordeel van de hoge is dat dit ook fungeert als houder van uw gasfles, bij een lage uitvoering is het niet mogelijk de gasfles in uw Cocoon te verwerken. Wenst u toch een oplossing om uw gasfles visueel te verbergen kan je nog steeds opteren voor een zijtafel waarin uw gasfles verwerkt zit. (zie Opties onderaan deze pagina!)

Bowl

Optie: Ronde glazen omlijsting (zoals rechthoekige omlijsting bij bovenstaand rechthoekig model.)

Cone

Rechthoekig

Rechthoekig - laag
Rechthoekig - hoog
Cocoon table tops

Compacte modellen voor op de tafel!

Opties & Accessoires

↑ Voor prijzen en meer informatie ↑

Onze services zijn nu ook online verkrijgbaar. Bestel online en krijg zoals in de winkel de optie om je producten gemonteerd en met demonstratie op je terras geleverd te krijgen. 

Meer informatie op hun website.

Terug naar terrasverwarming | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?