Royal Botania Parasols

Royal Botania | Parasol collectie

Over de jaren heen bracht Royal Botania 4x enorm kwalitatieve parasolfamilies uit. De Bloom, Palma, Oazz & Shady.

De eerste 3x daarvan vallen onder strak minimalistisch design, met uitzondering van de ‘Shady’ die met zijn massieve teak-houten mast en klassiek design nog steeds een goede keuze is voor meer klassieke & landelijke toepassingen.

Voor elk wat wils dus. Alle 4x deze parasols staan in onze showroom uitgestald en geven wij demo’s van.

Important to note; Royal Botania blinkt uit op vlak van parasols met een centrale mast. Ze bieden zoals Jardinico of Umbrosa niet de keuze uit vooruithangende parasols.

Het niveau van Royal Botania qua materiaalgebruik & systeem verantwoord het ietwat hogere prijssegment, na vergelijk / demo in de winkel wordt snel duidelijk waarom.

Michaël T’Hooft | Zaakvoerder

Video | Demo model 'Bloom' 330x330cm

Onze favoriete collecties

Red Dot Design Award Winner – Uniek verplaatsingssysteem op ‘fietsband’ – Steeds 3x3m (in verschillende kleuren) – Naadloos één esthetisch geheel met de parasolvoet erin verwerkt.

Palma

Zowel Ronde als Vierkante maten beschikbaar – Uniek telescopisch hendelsysteem – Verschillende doek- & framekleuren beschikbaar

Bloom

Crème de la crème van de landelijke / klassieke houtstokparasols. Maandelijks krijgen wij klanten in onze showroom die hier na 10-15 jaar een nieuw parasoldoek voor bestellen. Kwaliteit dat meegaat.

Shady

Hetzelfde koord- & katrolloze systeem als de Palma parasol van Royal Botania. Naadloos, clean, less is more qua design. Verschillende maten & doeken te kiezen. Meer plaatsbesparende maten als bv, de Bloom reeks.

Oazz

Meer informatie;

Een parasol die sterk, mooi én gebruiksvriendelijk is vind je zelden. Gelukkig vind je bij ons een brede waaier aan parasols die hieraan voldoen. Wij monteren en adviseren het juiste gewicht voor de voet en aan welke maten uw parasol voor uw terrasmaat het best zou aan voldoen. U brengt best een foto mee van uw terras/huis!

Op onze webshop vind u ook een overzicht & prijzen van de Royal Botania Parasols.

Meer informatie over alle maten en specificaties vind je op hun website.

Terug naar parasols | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?