Royal Botania Parasols

Royal Botania | Parasol collectie

Royal Botania besefte reeds snel dat naast prachtige collecties aan tuinmeubilair ook nood is aan bescherming tegen de zon. Een parasol. Sinds een 10-tal jaar perfectioneerden ze hun enorm klassevolle Shady tot een tijdloos staaltje perfectie. De mast is dik, de baleinen sterk en doek op termijn vervangbaar. Hier komt kwaliteit, duurzaamheid en design samen tot één.

Naast de iconische Shady bracht Royal Botania in 2016 de ultramoderne Palma uit. Die bleek meteen een shot in de roos met de première van het Quick Release systeem. De mensen hadden nog nooit zo’n gemakkelijk te openen parasol gezien.  De opvolger, de Oazz is sinds dit jaar nieuw in de collectie. We voorspellen dat de Oazz ook een success wordt.

Tot zover de Royal Botania Parasol collectie, quality over quantity.

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Video | Quick Release™

Onze favoriete collecties

Crème de la crème van de klassieke parasols. De Shady is beschikbaar in zowel een houten als aluminium mast. Hij kan ook zowel vast (Shady) als hangend (Shady-X).

Shady

Een enorm mooie én praktische parasol. Je vouwt hem gewoonweg open en trekt hem toe. Met het innovatieve Quick Release systeem komen er geen touwen of katrol meer aan te pas! De Palma is een groot success sinds de lancering in 2016. Met een prijskaartje beginnende bij €2899. Voet inclusief!

Palma

Nieuw in de collectie. De Royal Botania parasol ‘Oazz’, opereert met hetzelfde openingsprincipe als de Palma. De Quick Release. De Oazz is beschikbaar in zowel een vierkantig als een zeshoekig model. De mast en de baleinen zijn beschikbaar in 3 kleuren. Wit, zwart en zandkleurig. Ook de parasoldoek is beschikbaar in de 3 kleuren. Meest populair is natuurlijk wit/zwart & zwart/wit zoals op de foto’s hieronder.

Oazz

Meer informatie gewenst?

Een parasol die sterk, mooi én gebruiksvriendelijk is vind je zelden. Gelukkig vind je bij ons een brede waaier aan parasols die hieraan voldoen. Wij voormonteren en adviseren het juiste gewicht voor de voet en aan welke maten uw parasol voor uw terrasmaat het best zou aan voldoen. U brengt best een foto mee van uw terras/huis!

Meer informatie over alle maten en specificaties vind je op hun website.

Terug naar parasols | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?