Boqa

About Boqa

Boqa is een modern Frans meubelmerk dat een unieke herkenbare stijl hanteert. Ze streven naar een Mexicaans design, met kleurrijke meubelen die een zomerse uitstraling hebben. Met Mexicaanse weeftechnieken hebben de meubelen dus een speciale look.

Grote voordeel is dat deze altijd, ook na een regenbui, direct terug droog zijn om in te zitten! Perfect voor ons weertje hier..

Bij T’Hooft vindt u een aantal leuke meubelstukken van Boqa. Van leuke stoelen tot kleine tafeltjes. Zo kunt u op een leuke eenvoudige manier uw tuin opfleuren. De meubelen zijn niet alleen mooi, maar natuurlijk ook enorm comfortabel. Zo genieten zowel het oog en het lichaam als u deze meubelen in uw tuin heeft.

Onderaan deze pagina voegde ik een cataloogje van 2023 toe met alle nieuwe Boqa producten!

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Op bezoek bij Boqa

Boqa Logo

Onze favoriete collecties

Acapulco

Wij raden de Acapulco aan omdat deze net hoog genoeg is om ook een hoofdsteun te bieden. Zo heeft de persoon die gaat zitten keuze uit rechtop zitten of gaan liggen met een comfortabele hoofdsteun. Aanrader!

Canape
Celestun
Huatulco
Ita
Ito
Pulco
Tulco
PDF | De Volledige Boqa Collectie

This is just the start – Boqa

Boqa is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Boqa collecties te komen bezichtigen.

Meer informatie op hun website.

Terug naar moderne tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?