Cane-line

Cane-line | Life made comfortable

Wij kozen zorgvuldig de meest commerciële- en unieke Cane-line tuinmeubelcollecties uit om uit te lichten. Zeker niet elke collectie voldoet aan onze strenge eisen van tijdloosheid, kwaliteit of gemakkelijkheid qua onderhoud die we hoog in het vaandel dragen.

De huidig geselecteerde collecties zoals Nest, Basket, Amaze of Curve zijn één voor één unieke collecties met een kwalitatief pluspunt.

Het Deense Caneline produceert tuinmeubilair die gemakkelijk is qua onderhoud, high-end, perfect voor elk seizoen, met hoog zitcomfort en all-weather kussens (QDF – quickdryfoam) waardoor je 30m na een regenbui meteen terug kan genieten van de eerste zonnestralen.

Op deze pagina vind je onze favoriete Stoelen, Lounges, Banken en outdoor tuinmeubelen van Cane-line.

Of shop op onze Cane-line pagina

Onze favoriete collecties

Curve

Volledig in Aluminium met outdoor weave. In natural of Lava grey. Zit subliem. Aanwezig in showroom!

Less

Tijdloos en minimalistisch stoeltje van Cane-line erg elegant en fijne lijnen. Volledig outdoor proof. Enige eetstoel de we opnamen van Cane-line.

Nest

Zoals de naam aangeeft, is de Nest lounge collectie van Cane-line gezellig, knus en elegant. De luchtdoorlatende loungevezels zorgen voor een natuurlijke circulatie waardoor de kussens sneller uitdrogen en langer mooi blijven.

Basket

Vergelijkbaar met de Nest lounge maar de lijnen zijn ditmaal horizontaal en dichter op elkaar. Dit geeft meer een gesloten gevoel maar misschien iets strakker. De vrij bombastisch grote lounge past in locaties waar er plaats is. Kussens steeds met Quickdryfoam waardoor je snel na een regenbui opnieuw kan genieten van droge kussens.

 

Amaze

Teak houten collectie met fijne teak latjes. Elk stuk uit deze collectie is ook uiterst functioneel wegens de stapelbaarheid. Zitcomfort is subliem! Geen kussen nodig

This is just the start – Cane Line

Cane-Line is een merk dat je moet ervaren, zien, voelen. Mits alle variaties die mogelijk zijn qua stoffen, kleuren, etc. Raden wij ten zeerste aan dit merk in onze showroom te Gent met behulp van onze stofboeken, officiële catalogi alsook breed uitgestalde Caneline collecties te komen bezichtigen.

Meer informatie op hun website. Of bekijk de volledige Cane-Line collectie op onze T’Hooft webshop.

Terug naar klassieke tuinmeubelen | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?