Big green egg to webshop

Quoco

Quoco | Enjoy outdoor living

Quoco biedt kwalitatieve outdoor keukens aan. Hun barbecues draaien om meer dan alleen het koken, het gaat om de ultieme ervaring. Met een Quoco barbecue kunt u vlees grillen, groenten klaarmaken, met z’n allen gezellig genieten rond het vuur en ondertussen ook leuk kletsen met elkaar. Wat heeft u nog meer nodig?

Bij T’Hooft bieden we Quoco aan omdat wij geloven in deze outdoor ervaring. Hieronder kunt u al een voorsmaakje vinden van wat er allemaal te vinden is, maar als u nog meer te weten wilt komen kunt u ons altijd contacteren of een bezoekje brengen aan onze showroom.

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Video | Gas grill

Quoco logo

Onze favoriete producten

Een quick peek op het aanbod van Quoco

Quoco barbecues zijn er in meerdere formaten, Medium Large & Extra large. Voor iedereen wat wils dus! Het unieke en bijzondere aan Quoco is de ronde vorm i.p.v. V-vorm kuip. Daardoor gaat de gloei en hitte veel gemakkelijker naar de buitenring en is de temperatuur veel gemakkelijker en hoger. Tevens hebben zij 5 grote gaten in de bodem die je snel kan reinigen en doorduwen naar een pan of metaalemmer onder de barbecue, vuurschaal.

↑ Voor prijzen en meer informatie ↑

Onze services zijn nu ook online verkrijgbaar. Bestel online en krijg zoals in de winkel de optie om je producten gemonteerd en met demonstratie op je terras geleverd te krijgen. 

Meer informatie op hun website.

Terug naar barbecues | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?