Big green egg to webshop

Oklahoma Joe

Oklahoma Joe Smokers

De Oklahoma Joe, je hebt er waarschijnlijk wel al van gehoord.

Een legendarische barbecue met een rijke geschiedenis. Sinds 1987 een robuuste smoking bbq met karakter. De uiterst kwalitatieve staalplaten zijn 6mm dik. De Joe bevat Hittebestendige verf en dikke inox roosters. Daarnaast zijn de thermometer, handvaten in hout, bakplaat op voorhaard, frontrooster en het grootte kookoppervlakte steeds standaard op een Joe.

Door zijn stoere looks en rijke expertise wordt de Oklahoma Joe vaak gefaamd als beste smoking barbecue op de markt. Ben je fan van gerookte zalm, aubergine, spek of andere? Dan is de Joe dé oplossing.

Pro tip: Gebruik van het juiste hout (bv, kersenhout, heel lekker) zal de smaak van u eten optimaliseren. Bron; kersenhout

Michaël T’Hooft | Digital Marketing

Logo Oklahoma Joe

Onze favoriete collecties

Oklahoma Joe types

Smokers; 16” Tradition, 16″ Basic Chuckwagon, 16” Special Longhorn, 

Grills; Professional

Wil je meer concrete informatie over alle mogelijke maten en vormen? Bezoek onze showroom of informeer je eerst op hun officiële website; https://www.oklahoma.be/

16'' Tradition
16'' Chuckwagon

Ook in mini 13” en maxi 20”

16'' Longhorn

Ook in 20”

Professional

↑ Voor prijzen en meer informatie ↑

Onze services zijn nu ook online verkrijgbaar. Bestel online en krijg zoals in de winkel de optie om je producten gemonteerd en met demonstratie op je terras geleverd te krijgen. 

Meer informatie op hun website.

Terug naar barbecues | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?