Big green egg to webshop

Forge Adour

Forge Adour

Forge Adour | A Taste of Life’s Essentials

Forge Adour is de pionier op het vlak van plancha’s. Het merk is ontstaan in 1978 en is ondertussen uitgegroeid tot marktleider in kwalitatieve plancha’s. De plancha’s hebben ook een enorm lange levensduur. Wenst u een hoes om uw plancha het hele jaar door buiten te laten staan? Dat is ook perfect mogelijk. Ze worden altijd met een langdurige garantie verkocht, dit is zowel een service als een kwaliteitsstatement.

Forge Adour is bekend om hun technische know-how en hun expertise op het vlak van Plancha’s. De oprichter had altijd het doel om kwaliteit op de eerste plaats te zetten, en de huidige eigenaar, de zoon van de oprichter, wil nog steeds dezelfde lijn doortrekken. Zo blijft de know-how in het bedrijf aanwezig. Plancha’s zorgen voor een supereenvoudige kookervaring. U kunt er vanalles op klaarmaken, van mossels tot pannenkoeken. Als je eenmaal een Forge Adour plancha hebt wilt u nooit meer iets anders.

Jordy Van Meenen | Digital Marketing Assistant

Video | Forge Adour

Logo Forge Adour

Onze favoriete collecties

Forge Adour types

Premium Serie, Modern Serie, Origin Serie, Base Serie, Combi Serie, Domestic Serie

Premium Serie
Modern Serie
Origin Serie
Base Serie
Combi Serie

Domestic Serie

↑ Voor prijzen en meer informatie ↑

Onze services zijn nu ook online verkrijgbaar. Bestel online en krijg zoals in de winkel de optie om je producten gemonteerd en met demonstratie op je terras geleverd te krijgen. 

Meer informatie op hun website.

Terug naar barbecues | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?