Big green egg to webshop

Ferleon

Ferleon | Delicious Design

Ferleon | Delicious Design

Ferleon is een nieuw merk van het Belgische bedrijf Dovre, dat al 80 jaar lang gietijzeren haarden en stoven produceert. Met Ferleon willen ze een designvolle producten op de markt brengen die het koken enorm aangenaam maken. Dit gaat van potten en pannen tot superleuke plancha’s en grills.

Ferleon producten zijn aanpasbaar aan uw eigen stijl, ze hebben een assortiment aan kleuren waaruit je kunt kiezen en u heeft ook zelf de keuze tussen een grill of een plancha. Als u ze alletwee wilt zijn ze ook eenvoudig uitwisselbaar, zodat u altijd kunt koken op de plaat die u nodig heeft. Ferleon laat u uw product zelf samenstellen naar wens. Ze bieden ook handige trolleys aan, zodat de patiocooker op een goed oppervlak staat en uw kookervaring nog aangenamer wordt.

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Video | Ferleon

Logo Ferleon
Patiocookers

De Patiocookers zijn beschikbaar in 5 kleuren en kunnen 3 kookplaten bevatten naar uw keuze! Er zijn ook dubbele modellen, zodat je twee platen kan combineren om zo nog handiger te grillen en te genieten

Kookplaten

Deze kookplaten kunt u in elke Patiocooker steken. Er is keuze tussen de plancha, de grill & de gaspit om een pot op te zetten.

Trolleys

Deze modellen zijn er met Trespa & met Houtafwerking

↑ Voor prijzen en meer informatie ↑

Onze services zijn nu ook online verkrijgbaar. Bestel online en krijg zoals in de winkel de optie om je producten gemonteerd en met demonstratie op je terras geleverd te krijgen. 

Meer informatie op hun website.

Terug naar barbecues | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?