Unosider Pergolas

Unosider

Over Unosider Pergolas | T’Hooft

Unosider is een Italiaans merk dat architecturaal hoogstaande Pergola’s bouwt. Bewonder bij ons de mooiste Unosider pergola’s.

Een pergola is echt een must have in je tuin. Het is een goeie manier om een stuk van je terras van schaduw te voorzien, of je kan het gebruiken om 2 aparte gebouwen stijlvol te verbinden.

Er zijn vele mogelijkheden om jouw Unosider pergolas naar jouw smaak aan te passen. Er zijn zowel moderne versies, zoals de Mood pergola, maar ook klassieke versies zoals de Domus pergola.

Michaël T’Hooft | Marketing

Video | Gate Shade

Unosider Logo

Onze favoriete collecties

Mood

Alles is mogelijk met de Mood pergola. Wenst u één kant open, één kant gesloten, niets is te moeilijk. Zo past de Mood pergola altijd perfect in het plaatje.

Domus

De Domus pergola’s zijn de klassieke versie van de Mood pergola’s. Hetzelfde systeem qua dak, maar met een klassiekere afwerking.

Meer informatie gewenst?

Pergola’s zijn een superaangename outdoor uitbreiding van je huis. Je kunt er gerust je loungezetel en kussens laten liggen. Als u uw pergola bij T’Hooft koopt, komen wij deze ook voor u plaatsen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw aankoop zonder u zorgen te moeten maken over de installatie ervan. Bij ons kunt u ook altijd terecht als u extra vragen heeft.

Meer informatie over alle maten en specificaties vind je op hun website.

Terug naar parasols | Terug naar hoofdmenu

Login

Lost your password?