Gommaire

Gommaire

Het Belgische Gommaire straalt warmte en gezelligheid uit. Hun prachtige teak tafels springen er voor ons uit. Onze persoonlijke favorieten en zichtbaar in onze showroom; de Copenhague en Mia lounge, de Dennis tafel met Sienna stoelen en de Antica tafel.

 

Francis T’Hooft | Zaakvoerder

Gommaire logo

Onze favoriete collecties

Copenhague

De Copenhague lounge, te bezichtigen in onze showroom, is een prachtig warme tuinlounge gemaakt uit oud teak hout. Dit is typisch Gommaire, het hout dat ze gebruiken heeft een ziel en dat zie je. Het straalt warmte, gezelligheid en klasse uit. Deze lounge zit qua prijs ook erg goed en is gemaakt in Antwerpen.

Alexi

De Alexi collectie is gebaseerd op een eeuwenoud ontwerp uit onze lage landen. Je krijgt de keuze uit verschillende types behandeld teak hout. Gefumeerde teak of natuurlijke teak.

Antica

Deze erg mooie Antica tafel met klassevolle zwarte poot is te bezichtigen in onze showroom. Komt in verschillende maten; LxBxH | 270x85x75cm of 220x85x75cm. Ook de bijpassende banken zijn erg tof. Komen in volledige maat of halve maat (2 banken langs de ene kant).

Anton

De Anton tafels zijn erg karaktervolle ronde tafels. Mensen die ooit een ronde tafel gehad hebben weten waarom. De beste gesprekken heb je rond een ronde tafel!

Big Square soft pouf

Leuke kubussen poufs voor binnen of buiten. Perfect om je benen na een lange dag op te laten uitrusten.

Dan

Ovale Dan tafel, komt in gefumeerd of natuurlijk teak hout.

Dennis

Op zoek naar leuke low dining tafels met karakter? Found it.

Josse

Nog een tafel geïnspireerd op onze oude vlaamse tafels.

Jacob
Mia

Majesteuze lounge met een groot ruimtegevoel. De Mia lounge is dé perfecte lounge om zomeravonden ten volle te benutten.

Sienna

Leuk setje, te bezichtigen in onze showroom.

Shragi
Ziggy

Login

Lost your password?