Diensten

Een passie voor service

Leveringen

Nadat we al de goederen binnen hebben, verwittigen we onze klant en komen we de goederen leveren én monteren op hun terras. We  zorgen ervoor dat je meteen met volle teugen kan genieten van je nieuwe tuinset. Al het afval nemen we mooi terug mee naar huis zodat we dit later kunnen recycleren of hergebruiken.

Afhankelijk van de grootte en de locatie passen we onze leveringsprijs aan.

Ghent-friendly; In Zone Gent leveren we je tuinset gratis!

Plaatsingen

We doen plaatsingen voor brievenbussen en infraroodcabines volledig naar wens van de klant. We werken met een perfectionistisch ingestelde werknemer die volledig naar uw wensen de brievenbus of infraroodcabine professioneel plaatst. Raadpleeg hieronder onze vaste kosten voor plaatsingen;

Brievenbus | 200,00€ in Oost-Vlaanderen, Brussel en Antwerpen 280 (indien huis ouder is dan 10 jaar kan de bus bij plaatsing naar 6 ipv 21% BTW verminderen)

Infraroodcabine | afhankelijk van model, rond de 500,00€, vraag de juiste prijs per cabine aan.

Barbecue montage en mini-demonstratie kost 95 euro in de buurt 120 euro Oost-Vlaanderen en 200 euro buiten Oost-Vlaanderen.

Montages

Sommige lounges en barbecuemodellen vergen toch wel enkele uren montagewerk. Om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, kiezen wij ervoor om de meeste barbecues en lounges voorgemonteerd of ter plaatse te monteren op jullie terras. Deze montage is inbegrepen in de levering, al dan niet gratis.

Plannen uittekenen

Wij kunnen vanaf een bepaald budget uw terras uittekenen en brainstormen met welke stijlen en kleuren we willen werken. Dan stellen wij u na een eerste bespreking een moodboard voor. We doen aan totaalprojecten en werken samen met vaste architecten. Indien u wenst  kunnen wij ook een 3D of 2D tekening tot in de puntjes verzorgen.

Wenst u vrijblijvend een afspraak in te plannen om eens samen te zitten om uw terras uit te tekenen en/of te bespreken? Bel of mail ons voor een afspraak om jouw droomterras te bespreken.

Interesse? Vul ons contactformulier in of geef ons gerust een seintje op 092823122.

Inbouw terrasverwarming

Een terrasverwarmer is een ware luxe, zeker in België. Wenst u uw terrasverwarmer ingebouwd te zien op uw terras om tot nog een afgewerkter geheel te komen? Dan kunnen we dit zeker en vast voor u verzorgen.

Trouwe hond

Wij geloven in het verkopen van duurzame producten.

Voor meubilair; je stoelen met batyline of textilene gaas kunnen scheuren door jarenlang intensief gebruik. Door relaties met onze leveranciers kan je bij ons vele collecties laten herstofferen.

Voor parasols; stel nu enkele spaken van je parasol zijn gebroken na een heftige wind, kunnen wij enkele spaken laten bestellen en monteren. Gelukkig bij hoge kwaliteit komt dat minder snel voor, maar toch het kan hersteld worden in de meestvoorkomende gevallen.

Vraag ons gerust via de telefoon indien een herstelling van jullie specifieke tuinset mogelijk is. Deze extra service brengt ons niet veel op maar is een extra dienst die we graag leveren voor ons cliënteel.

Login

Lost your password?