Diensten

Een passie voor service

Leveringen

Nadat we al de goederen binnen hebben, verwittigen we onze klant en komen we de goederen leveren én monteren op hun terras. We  zorgen ervoor dat je meteen met volle teugen kan genieten van je nieuwe tuinset. Al het afval nemen we mooi terug mee naar huis zodat we dit later kunnen recycleren of hergebruiken.

Afhankelijk van de grootte en de locatie passen we onze leveringsprijs aan.

Ghent-friendly; In Zone Gent leveren we je tuinset gratis!

Plaatsingen

We doen plaatsingen voor brievenbussen en infraroodcabines volledig naar wens van de klant. We werken met een perfectionistisch ingestelde werknemer die volledig naar uw wensen de brievenbus of infraroodcabine professioneel plaatst. Raadpleeg hieronder onze vaste kosten voor plaatsingen;

Brievenbus | 200,00€ in Oost-Vlaanderen, Brussel en Antwerpen 280 (indien huis ouder is dan 10 jaar kan de bus bij plaatsing naar 6 ipv 21% BTW verminderen)

Infraroodcabine | afhankelijk van model, rond de 500,00€, vraag de juiste prijs per cabine aan.

Barbecue montage en mini-demonstratie kost 95 euro in de buurt 120 euro Oost-Vlaanderen en 200 euro buiten Oost-Vlaanderen.

Montages

Sommige lounges en barbecuemodellen vergen toch wel enkele uren montagewerk. Om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, kiezen wij ervoor om de meeste barbecues en lounges voorgemonteerd of ter plaatse te monteren op jullie terras. Deze montage is inbegrepen in de levering, al dan niet gratis.

Plannen uittekenen

Wij kunnen vanaf een bepaald budget uw terras uittekenen en brainstormen met welke stijlen en kleuren we willen werken. Dan stellen wij u na een eerste bespreking een moodboard voor. We doen aan totaalprojecten en werken samen met vaste architecten. Indien u wenst  kunnen wij ook een 3D of 2D tekening tot in de puntjes verzorgen.

Wenst u vrijblijvend een afspraak in te plannen om eens samen te zitten om uw terras uit te tekenen en/of te bespreken? Bel of mail ons voor een afspraak om jouw droomterras te bespreken.

Interesse? Vul ons contactformulier in of geef ons gerust een seintje op 092823122.

Inbouw terrasverwarming

Een terrasverwarmer is een ware luxe, zeker in België. Wenst u uw terrasverwarmer ingebouwd te zien op uw terras om tot nog een afgewerkter geheel te komen? Dan kunnen we dit zeker en vast voor u laten verzorgen.

Trouwe hond

Wij geloven in het verkopen van duurzame producten.

  1. Voor meubilair; je stoelen met batyline of textilene gaas kunnen scheuren door jarenlang intensief gebruik. Door relaties met onze leveranciers kan je bij ons vele collecties laten herstofferen.
  2. Voor parasols; stel nu, enkele spaken van je parasol zijn gebroken na een heftige wind. Wij kunnen vaak spaken of baleinen laten bestellen en monteren, ook de verbindingsnoot kan bijbesteld worden. Andere elementen uit de parasol kunnen wij door ervaring meestal wel herstellen maar dat doen we natuurlijk enkel voor onze eigen klanten uit goodwill. (Gelukkig komt dit bij hoge kwaliteit minder snel voor.)
    Af en toe doen we dat ook ter plaatse, bij u, in uw tuin. Het monteren van een grondanker kunnen wij ook voorzien.
  3. Een veel voorkomend ongeluk is het per ongeluk aanrijden van een brievenbus . De herstellingen of vervangingen hiervan kunnen wij ten alle tijden verzorgen.
  4. Voor barbecues; Als u na enkele jaren bepaalde stuks nodig hebt zoals; een vervangend rooster, verdampers, een nieuwe ontsteking, … kunnen wij, afhankelijk van de leverancier, deze stukken bestellen en/of komen monteren op uw terras.
  5. Voor een schaduwdoek (winddoek) hebben we ondervonden dat vele mensen het niet in de vingers hebben om dit te monteren. U kan dan ook op ons rekenen voor de eventuele verankering van de palen en het monteren van de katrol op uw gevel.

Vraag ons gerust via de telefoon indien een herstelling van jullie specifieke tuinset mogelijk is. Deze extra service is een extra dienst die we graag leveren voor ons cliënteel.

U ziet, u kan op ons rekenen. Dit is waarom wij sinds 1870 een gevestigde waarde zijn in de streek en mensen vanuit alle uithoeken van België en zelfs NL meubilair komen bestellen. Het is meer dan alleen een product. Het is een service, een naam, een overtuiging.

Login

Lost your password?