T'Hooft Tuinmeubelen | Een intro

Onze identiteit

T’Hooft Tuinmeubelen

Het is geen geheim dat tuinmeubilair en tuinproducten die 24/7 buiten staan in ons Belgische klimaat tegen een stootje moeten kunnen. De kwaliteitskaart trekken is voor ons daarom vanzelfsprekend.

We werken samen met talloze topmerken en gaan elk jaar naar beurzen in Parijs, Keulen en Milaan om onze Outdoor kennis up-to-date te houden. We kiezen selectief de stukken en collecties uit die we willen presenteren aan onze bezoekers. En installeren de meubelen en tuinzaken maar al te graag op jullie terras.

Om tot de juiste keuze te komen vragen we vaak aan onze bezoekers of ze een foto hebben van hun huis of terras. Op deze manier krijgen we een beter idee van welke stijl en kleurencombinaties we ze het best kunnen aanbevelen. Het uittekenen van plannen, of het langskomen bij klanten thuis voor advies, zijn zaken die we geregeld doen.

Onze aanpak is uiterst persoonlijk, met meer dan 3 generaties ervaring in Outdoor (sinds 1870 op dezelfde locatie) bouwden we een uitzonderlijk sterk cliënteelbestand op die we keer op keer in het volste vertrouwen de mooiste tuinzaken mogen aanbevelen. Hier zijn we trots op!

Onze roots

Jules T’Hooft, overgrootvader van Francis T’Hooft stichtte het bedrijf in 1870. Hij was kweker van laurierbomen en tevens burgemeester van Landegem. In 1921 volgde zijn zoon Maurice T’Hooft hem op. Hij zorgde voor de aanleg en het onderhoud van tuinen in het Gentse. Jozef T’Hooft, vader van Francis, nam het bedrijf over in 1950 en startte ook met de verkoop van tuinbenodigdheden.

Francis T’Hooft gaf al snel een nieuwe impuls door het gamma te moderniseren en het bedrijf de uitstraling van een outdoor furniture speciaalzaak te geven. Hierbij ligt de nadruk meer en meer op het zeer uitgebreide gamma tuinmeubelen, barbecues en brievenbussen.

Een buitengewone mix van stijl en kwaliteit is waar we voor staan.

Contacteer ons

  • Moortelputstraat 1, 9031 Gent
    Oost-Vlaanderen – België
  • Tel : 32 (0) 9 282 31 22
  • Email : info@thooft.com

Login

Lost your password?